Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cea mai stralucitoare GALAXIE din Universul timpuriu, numita dupa un fotbalist

România Liberă România Liberă,
Cea mai stralucitoare GALAXIE din Universul timpuriu, numita dupa un fotbalist

Astronomul portughez, David Sobral, si echipa lui au descoperit cea mai stralucitoare galaxie din universul timpuriu si au ales sa o numeasca dupa jucatorul national de fotbal, Cristiano Ronaldo, potrivit Observatorului Sudic European. continuă pe România Liberă

Cea mai stralucitoare galaxie din Universul timpuriu poarta numele fotbalistului Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost una dintre cele mai stralucitoare stele din fotbal timp de mai multi ani, dar acum are o intreaga galaxie. Un astronom portughez a numit o galaxie descoperita de el dupa fotbalistul.

Astronomii pasionati de fotbal au denumit cea mai stralucitoare galaxie din Univers CR7

Cea mai stralucitoare galaxie observata vreodata in Univers a primit numele CR7, in onoarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, au anuntat, miercuri, astronomii de la Observatorul European Austral ESO),.

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol, anunta agentia oficiala de presa nord-coreeana, citata de Le Figaro. Din cauza secetei, au fost compromise campurile de orez din provinciile.

Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol, situatie care ar putea conduce la o agravare a penuriei de produse alimentare, relateaza AFP. Productia de grau este serios afectata,.

Cum arata cea mai colorata pestera din lume. Imagini spectaculoase din pestera curcubeu

Pestera Reed Flute din China atrage vizitatori de peste o mie de ani, iar unele inscriptii descoperite aici dateaza din timpul Dinastiei Tang, din jurul anilor 790. Este cea mai colorata pestera subterana din lume, iar aceste fotografii surprind imagini impresionante.

Unde ne relaxam vara asta: cea mai buna plaja din Europa se afla la 900 de kilometri de Romania

Clasamentul celor mai bune plaje europene in 2015 a fost anuntat de publicatia turistica Lonley Planet. Pe primul loc s-a situat o plaja unde romanii pot ajunge destul de repede, printre destinatiile de vacanta din top figurand si alte locuri apreciate pentru nisipul fin, apa cristalina si peisajele incredibile, alegeri perfecte pentru o vacanta binemeritata.

Elena Ghica, cea mai inteligenta romanca din secolul al XIX-lea. Prima feminista a vorbit fluent noua limbi si a fost izgonita din Rusia din cauza eruditiei fenomenale

Dora dIstria a fost printesa Elena Ghica, una dintre cele mai remarcabile figuri feminine ale secolului al XIX-lea. A fost prima feminista din istoria Romaniei. Pictorita, scriitoare, muzician talentat, Dora a fost, pe deasupra, si prima femeie romanca alpinist.

Concert cu intrare libera la cea mai veche biserica din Brasov

Corul Bach al Bisericii Negre isi incheie stagiunea printr-un concert de muzica sacra din romantism, care se va desfasura vineri 19 iunie de la ora 19. Intrarea este libera.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie

Autonomia actualelor telefoane depinde intai de capacitatea bateriei, apoi de sistemul de operare. Cum majoritatea ruleaza Android, au fost testate cele mai noi smartphone-uri pentru a vedea cine iti e alaturi mai mult timp. LG G4, Samsung Galaxy S6 sau HTC One M9 sunt doar trei dintre cele mai noi telefoane. Totodata, sunt cele mai [] Acestea sunt telefoanele de top cu cea mai buna autonomie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )