Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cea mai tare inventie pentru bancomate: in viitor asa vei putea retrage bani

Playtech Playtech,
Cea mai tare inventie pentru bancomate: in viitor asa vei putea retrage bani

Intel a prezentat RealSense ID, un modul hardware special creat, care va face autentificarea faciala de tip Face ID sa devina parte din viata ta de zi cu zi. Cu RealSense ID ai plati. continuă pe Playtech

Ministrul Economiei, veste buna pentru milioane de angajati. Ce se va intampla cu salariile: Este cea mai buna masura pe care o putem face

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Claudiu Nasui, declara ca ideea eliminarii impozitului pe salariul minim pe economie ramane valabila, asa cum a sustinut USR PLUS in campania electorala. Reprezentantul Guvrnului a transmis ca aceste schimbari benefice pentru milioane de angajati ar putea avea loc de anul viitor, incepand cu sectorul agriculturii. Este realizabila daca avem .

Spania: Madridul se pregateste de cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii

Capitala Spaniei, Madrid si o mare parte din regiunea vecina Castilla-La Mancha, au fost vineri in alerta maxima pentru ceea ce meteorologii se asteapta sa fie cea mai puternica ninsoare din ultimele decenii, ad.

Cea mai ciudata victorie a Romaniei: cum a ajuns tara perfecta pentru telemunca

Un nou studiu referitor la telemunca plaseaza Romania in topul celor mai atractive tari pentru munca de acasa. Nu de alta, dar pentru a lucra de acasa nu-ti trebuie autostrazi, iar.

Spania a inregistrat cea mai mica temperatura de la inceputul masuratorilor sale meteorologice

Zapezi abundente si vanturi puternice s-au abatut asupra centrului si nordului Spaniei, unde temperaturile au scazut pana la minus 34 de grade Celsius, cea mai scazuta valoare inregistrata in Peninsula Iberica de la inceputul masuratorilor meteorologice, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie.

Cum arata cea mai lunga cladire din Europa, vazuta drept un laborator al diversitatii sociale: Aici nu exista rasism

Cea mai lunga cladire din Europa se afla in Elvetia si este un laborator al diversitatii sociale, unde traiul in colectivitate este o realitate.

Germania: Peste 40.000 de decese cauzate de COVID-19 Cancelarul Angela Merkel: Urmeaza faza cea mai dificila

Duminica, Germania a depasit pragul de 40. 000 de decese cauzate de COVID-19, potrivit Institutului Robert Koch. in acest context, cancelarul Angela Merkel anunta ca faza cea mai dificila abia.

Coronavirus: Germania depaseste pragul de 40.000 de decese Avertismentul lui Merkel: Faza cea mai dura a pandemiei nu a venit inca

Numarul total al deceselor provocate de coronavirus in Germania a depasit duminica pragul de 40. 000, a anuntat institutul Robert Koch RKI), in timp ce cancelarul Angela Merkel a avertizat ca saptamanile care urmeaza vor fi faza cea mai dura a pandemiei, potrivit AFP.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Elon Musk a devenit cea mai bogata persoana din lume

Elon Musk, antreprenorul din spatele Tesla si SpaceX, este acum cea mai bogata persoana de pe planeta, dupa ce i-a depasit atat pe Bill Gates, cat si pe Jeff Bezos in mai putin de doua luni.

Ploi in cea mai mare parte a tarii De vineri, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta ca, incepand de joi, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar de vineri va ninge si va fi lapovita, mai ales in dealurile Olteniei, Munteniei, in Transilvania si Moldova, unde se va depune zapada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )