Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai buna veste a diminetii pentru romani. Este oficial si vor primi 50% reducere, dar nu vor mai avea gratuitate

Playtech Playtech,
Cea mai buna veste a diminetii pentru romani. Este oficial si vor primi 50% reducere, dar nu vor mai avea gratuitate

Guvernul a decis sa elimine gratuitatea pentru studenti cand vine vorba de calatoriile cu trenul. Aduce insa ceva suplimentar. in urma anuntului guvernului ca elimina gratuitatea pentru. continuă pe Playtech

Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

O reteta extrem de gustoasa si racoritoare este cea pentru placinta cu iaurt. E optiunea perfecta daca te-ai saturat de desertul cu dovleac, mere sau branza. Care este modul de preparare si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta placinta cu iaurt. Modul de preparare e foarte simplu Unii dintre bucatari de duminica se lovesc de .

Cea mai importanta veste pentru viitoarele mame care s-au vaccinat: ce se intampla cu anticorpii

Un grup de cercetatori americani a facut o descoperire foarte importanta cand vine vorba de femeile gravide care au decis sa se vaccineze. Cel putin intr-un caz, anticorpii s-au transferat de.

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie .

Cea mai sanatoasa pizza pe care o poti manca. Expertii au decis: N-a facut rau, niciodata, nimanui!

Sa fim seriosi, cui nu ii place pizza? Cu peperonni, cu branza, cu salam, porumb sau chiar si ananas, pentru cei mai nonconformisti, acest preparat specific italienilor a devenit, in scurt timp, si preferatul romanilor de pretutindeni. Iar pentru ca astazi, 9 februarie, este Ziua Internationala a Pizzei, nutritionistul Mihaela Bilic ne spune cum putem .

Elena Marin, desfiintata la Survivor Romania: Esti de cea mai joasa speta

O noua zi, un nou scandal la Survivor Romania. Dupa certurile dintre Jador si Culita Sterp, acum a venit randul Elenei Marin. Dupa ce a fost jignita de Zanni, dansatoarea a fost desfiintata, din nou, la Survivor Romania de catre unul dintre colegii ei: Esti de cea mai joasa speta. Cine este faimosul fotbalist care .

O femeie de 117 ani este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus

O calugarita franceza este cea mai varstnica persoana din Europa care s-a vindecat de coronavirus intr-un azil de batrani din sudul Frantei si va sarbatori 117 ani in aceasta saptamana. Sora.

COVID-19: Doua judete rosii si opt galbene, la nivel national. Timis are cea mai mare rata de infectare

Media nationala a ratei de infectare a scazut foarte slab, de la 1. 74 la 1. 73, in data de 11 februarie, potrivit celui mai recent raport al GCS. Timis este in continuare lider in topul judetelor rosii, cu 3,.

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Ce muncitori se cauta si ce salarii sunt

Printre tarile care se afla in aceasta perioada in cautare de forta de munca, se afla si Elvetia. Iata care sunt locurile de munca pentru romani in Elvetia. Locuri de munca pentru romani in Elvetia Dupa cum se arata pe site-urile de specialitate, cele mai multe locuri de munca pentru romanii din Elvetia, care sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )