Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei doi barbati care au rapit o femeie de pe strada si au dus-o in Caracal, arestati preventiv

România Liberă România Liberă,
Cei doi barbati care au rapit o femeie de pe strada si au dus-o in Caracal, arestati preventiv

Cei doi barbati de 25 si 49 de ani care au rapit o femeie din orasul Corabia, au urcat-o cu forta in. continuă pe România Liberă

Barbatii care AU RAPIT PE STRADA o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal, ARESTATI

Cei doi barbati, tata si fiu, care au urcat cu forta intr-o masina pe strada o tanara din Corabia si au dus-o in Caracal au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, transmite Agerpres.

VIDEO Scena ireala in Bucuresti. Doi barbati imbracati in politisti, certati de un trecator dupa ce au parcat neregulamentar un Audi

Un bucurestean a publicat, marti, o inregistrare video pe pagina sa de Facebook in care doi barbati imbracati in haine de politisti parcheaza masina neregulamentar in zona Bulevardului Decebal. Certati de un trecator, acestia se intorc din drum si se urca in masina.

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal

Un tanar a murit si doi barbati au fost raniti, duminica, pe DN 72A, in apropierea localitatii dambovitene Voinesti, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cal lasat nesupravegheat si apoi s-a rasturnat.

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei au fost arestati preventiv

Cei sase barbati retinuti in dosarul crimei din Piata Constitutiei din Bucuresti au fost arestati preventiv, decizia fiind luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Cum au murit cei doi alergatori la Maraton Piatra Craiului. Fata a fost prima care a cazut in prapastie

Doi maratonisti au cazut in prapastie in Piatra Craiului! Care au fost circumstantele in care cei doi tineri si-au pierdut viata? Totul s-a petrecut in cea de-a 14-a editie a renumitului Maraton Piatra Craiului. Doi alergatori la Maraton Piatra Craiului au murit Tragedie la Maraton Piatra Craiului! Doi tineri care erau in plina competitie au .

Accident teribil in Constanta. Bunica si cei doi nepoti ai ei, spulberati pe trecerea de pietoni de un taximetrist

Un nou accident teribil s-a produs in ziua in care Romania a fost indoliata de cea mai mare tragedie rutiera de anul acesta. Doi copii care traversau impreuna cu bunica lor au fost spulberati de un taximetrist,.

Nou caz de rapire in Olt! Tanara luata de pe strada si dusa in Caracal de doi barbati

Un barbat in varsta de 25 de ani si unul in varsta de 49 de ani, ar fi urcat, luni,cu forta intr-o masina o tanara pe care au transportat-o apoi spre Caracal. Acestiaau fost retinuti.

Caru cu vedete: Iata fata reala a divelor de la Hollywood! Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow si Cameron Diaz, fara pic de machiaj; Sotia lui Ilie Nastase a parasit domiciliul conjugal. Ce se intampla cu cei doi

Florin Pastrama a fost batut. Sotul lui Brigitte are capul spart. Florin Pastrama a fost batut cu bestialitate in plina strada. Lucruri nestiute din viata lui Renee Zellweger. Actrita revine in fata camerelor, dupa o pauza de 6 ani. ani. Renee Zellweger a revenit recent in fata camerelor cu rolul lui.

SUA: Cum stau in sondaje si cati bani au strans cei trei democrati care vor sa se bata cu Trump la prezidentialele din 2020

Senatoarea progresista Elizabeth Warren a anuntat vineri ca a adunat 24,6 milioane de dolari in trimestrul al treilea, mai mult decat favoritul primarelor democrate, Joe Biden, pe care il taloneaza de acum in sondaje, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )