Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai multi angajati romani vor sa continue sa lucreze intr-un sistem hibrid si sa imbine activitatea de la distanta cu prezenta la birou, dupa pandemie- sondaj

Hotnews Hotnews,
 Cei mai multi angajati romani vor sa continue sa lucreze intr-un sistem hibrid si sa imbine activitatea de la distanta cu prezenta la birou, dupa pandemie- sondaj

Peste 64% din totalul angajatilor care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca si-ar dori sa continue sa lucreze o parte din timp de acasa si dupa ce va trece pandemia de coronavirus. Daca ar putea sa-si aleaga programul, 23% dintre acestia considera ca lucrul la distanta ar fi util cel putin 1-2 zile pe saptamana, in timp ce aproape 12% ar vrea sa mearga la birou doar 4 zile pe luna. continuă pe Hotnews

Cine e romanul cu cei mai multi urmaritori pe Instagram! Andrei Deiu le intrece pe Antonia, Inna si Delia

El e romanul cu cei mai multi urmaritori pe Instagram! Andrei Deiu le-a depasit pe Andra, Delia, Inna, Antonia si alte celebritati foarte cunoscute! Ce face el, unde locuieste si cu ce se ocupa? Iata povestea acestuia!.

Ludovic Orban, intrebat care sunt ministerele care vor primi cei mai multi bani: Orice ministru trebuie sa inteleaga ca suntem in situatia in care suntem

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca fiecare ministru trebuie sa fie constient de situatia economica in care se gaseste Romania, sa restranga cheltuielile, sa.

Angajatii romani, cei mai stresati si tematori din Europa Centrala si de Est. Motivele pentru care ar pleca din tara

Angajatii romani sunt cei mai stresati si tematori din regiune, dar si ultimii la terapie. Romanii ar pleca din tara pentru salarii mai mari si sisteme mai bune de sanatate si educatie, arata un sondaj derulat de Undelucram. ro.

Victor Ponta castiga mai multi bani dupa ce s-a retras din politica. Ce a reusit sa faca fostul premier

Dupa esecul din Alegerile Parlamentare, liderul PRO Romania, Victor Ponta isi anunta retragerea din politica. A fost o decizie neasteptata, dar in contextul actualei organizari parlamentare era una de asteptat. Desi a renuntat la politica, Victor Ponta o duce foarte bine, lucrand acum in mediul privat. Victor Ponta mai castigat in mediul privat, decat ca .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Jador e jos de tot, locul 1 este o mare surpriza

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Surpriza celui care este primul in top. Nu este vorba despre Jador, ci despre altcineva. Razboinicii si Faimosii se intrec pentru titlul de cel mai bun concurent. Cine sunt vedetele care au obtinut cele mai mari punctaje in urma probelor competitiei din Republica Dominicana. Cine sunt .

Din ce in ce mai multi romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul din Hunedoara, care a dat de pamant cu copilul de 13 ani

Zeci de mii de romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul in varsta de 29 de ani, care a agresat un copil intr-un parc din Hunedoara. Cazurile violente ce au devenit subiect de dezbatere la nivel.

Sondaj Inscop: 55,2% dintre romani vor sa se vaccineze in acest an impotriva COVID-19

Mai mult de jumatate dintre romani - 55,2% - spun ca vor sa se vaccineze impotriva COVID-19 in cursul acestui an, iar 54,8% considera ca imunizarea in masa a populatiei va opri pandemia de coronavirus, releva un sondaj realizat de Inscop Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe) din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii de la Universitatea Babes-Bolyai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )