Libnet.ro
UNICEF

06:30

Din ce in ce mai multi romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul din Hunedoara, care a dat de pamant cu copilul de 13 ani

B1 B1,
Din ce in ce mai multi romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul din Hunedoara, care a dat de pamant cu copilul de 13 ani

Zeci de mii de romani cer inchisoare pe viata pentru barbatul in varsta de 29 de ani, care a agresat un copil intr-un parc din Hunedoara. Cazurile violente ce au devenit subiect de dezbatere la nivel. continuă pe B1

Peste 40.000 de persoane cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a batut crunt un copil intr-un parc din Hunedoara

Peste 40. 000 de oameni au semnat, pana marti, petitia inchisoare pe viata in cazul copilului din Hunedoara batut de un barbat intr-un parc: Cerem pedeapsa maxima, inchisoare pe viata pentru acest nenorocit!.

Ce nu ai voie sa incalzesti la microunde, niciodata. Greseala fatala pe care multi romani o fac

Care este greseala imensa fac multi romani care sunt adeptii folosirii cuptorului cu microunde? Ce alimente si in ce recipiente nu trebuie sa incalzesi niciodata? Iata ce trebuie sa stii! Ce greseli faci cand vine vorba de cuptorul cu microunde? Nu trebuie sa incalzesti asta niciodata Americanii au devenit dependenti de incalzirea rapida a preparatelor .

Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar, spune Michael Gove

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat luni Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

MICHAEL GOVE: Regatul Unit are mai multi cetateni ai UE decat unele tari din blocul comunitar

Regatul Unit a acordat statut de rezident permanent unui numar de 4,3 milioane de cetateni ai Uniunii Europene, mai multi decat populatia unor state din blocul comunitar, ceea ce arata ca Brexitul nu a dus la un amplu exod al cetatenilor UE, a declarat astazi Michael Gove, ministru responsabil pentru coordonarea Cabinetului britanic.

FOTO Primaria Sectorului 3 a taiat mai multi arbori din curtea gradinitei Pestisorul de aur fara aviz de la Primaria Capitalei

Primaria Sectorului 3 a taiat saptamana trecuta mai multi copaci de circa 20 de metri inaltime din curtea gradinitei Pestisorul de Aur de pe strada Rotunda. Potrivit unui raspuns transmis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, taierile au avut loc fara avizul cerut de lege, deoarece Primaria Sectorului 3 nu a depus toate actele necesare pentru obtinerea documentului. Contactat de HotNews. ro, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca arborii au fost taiati pentru amplasarea unui bazin cu apa pentru stingerea incendiilor si a solicitat aviz de la Primaria Capitalei din octombrie, dar nu l-a obtinut.

Tot mai multi romani prefera locuintele din cartierele noi de la periferie. Care sunt avantajele VIDEO

Desconsiderate pe vremuri, periferiile oraselor au devenit in ultimii ani atractive pentru orasenii care cauta aer curat, liniste si trafic lejer. Dezvoltatorii imobiliari au sesizat tendinta si investesc de multi ani in amenajarea unor cartiere de vile si blocuri, pentru care primesc incontinuu cereri de cumparare sau inchiriere.

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei erori a Turkish Airlines. Cum se vor revansa turcii

Mai multi romani sunt blocati la Istanbul, dupa ce compania aeriana Turkish Airlines a refuzat sa le permita sa se imbarce in zborul spre Cluj, pentru care aveau bilete. intre timp, compania ar fi recunoscut ca a fost vorba de o greseala.

Romani blocati pe aeroportul din Istanbul, dintr-o eroare a unui angajat

Mai multi romani au ramas blocati pe Aeroportul din Istanbul dupa ce compania cu care zburau nu a vrut sa-i imbarce in avion.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, intalniri online, in prima jumatate a saptamanii, cu mai multi oficiali europeni

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, va avea, in prima jumatate a saptamanii viitoare, o serie de intalniri online cu oficiali europeni, printre care se numara Nicolas Schmit, Comisarul european pentru locuri de munca si drepturi sociale si Frans Timmermans, vicepresedintele executiv al Comisiei Europene.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )