Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei mai multi care au cautat un loc in casa pentru bradul de Craciun, l-au gasit pe cel din 2019

România Liberă România Liberă,
Cei mai multi care au cautat un loc in casa pentru bradul de Craciun, l-au gasit pe cel din 2019

Cei mai multi romani care au cautat un loc in locuinta lor pentru instalarea bradului de Craciun de . continuă pe România Liberă

Octombrie 2020, luna octombrie cu cei mai multi morti in Romania, de la Al Doilea Razboi Mondial in ultimii 16 ani, in nicio alta luna nu au fost inregistrate atatea decese

Cei 27. 491 de romani inregistrati decedati in octombrie 2020 reprezinta cel mai mare numar de morti ai oricarei luni octombrie din 1944 si pana in prezent. Institutul National de Statistica a confirmat.

Scoti mai multi bani din buzunar pentru curent electric. Vestea de ultima ora, totul de la 1 ianuarie

Ministerul Finantelor a anuntat un val de scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Romanii vor scoate din buzunar mai multi bani pentru curent electric, carburanti si tigari. 2021 si scumpirile lui. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar pentru curentul electric Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al taxelor pe care le va aplica .

Bistrita-Nasaud: Mai multi colindatori au fost amendati de jandarmi pentru nerespectarea restrictiilor

Jandarmii au sanctionatcincisprezece bistritenicare au mersla colindat fara sa mai tina contrestrictiileimpuse. Mai multiformau un grup mai mare de 6 persoane, iar.

Ce a spus Elena Udrea despre soacra sa. Doar cei mai apropiati oameni stiau asta

Unul din controverstele personaje din politica romaneasca, Elena Udrea, este fericita mamica a unei fetite, ajunse acum la doi anisori. De cand s-a casatorit cu Adrian Alexandrov, blonda nu a apucat sa-si cunoasca soacra, cel putin asa povesteste ea. intalnire de gradul trei intre Elena Udrea si soacra in 2018, din cauza problemelor cu legea, .

Mecanismul extrem de complicat prin care Samsung vrea sa ascunda camera de selfie

In lumea producatorilor cu Android, cei mai multi au incercat sa reduca sau sa elimine cu totul camera de selfie. Samsung are, de asemenea, un plan. A si obtinut brevet pentru inventie. in.

Iasi: E prima data cand mai multi oameni ajung in spital de Craciun din cauza alcoolului, nu a mancarii in exces. O pacienta a stabilit un record (VIDEO)

Masa de Craciun poate fi o adevarata provocare pentru pofticiosi. Sarmale, caltabosi, lebar, cozonaci, un adevarat festin pentru papilele gustative, dar si un potential pericol pentru pentru sanatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )