Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cei mai sangerosi criminali din istorie. Ucigasul care isi abuza sexual victimele dupa ce le omora cu cruzime

Adevărul Adevărul,
Cei mai sangerosi criminali din istorie. Ucigasul care isi abuza sexual victimele dupa ce le omora cu cruzime

Gravitatea unor infractiuni au adus notorietate autorilor lor, transformandu-i pe multi dintre ei in adevarate personaje istorice. continuă pe Adevărul

VIDEO Fenomene stranii in Romania, in cel mai cald an din istorie. Localitatea in care s-au copt pentru prima data strugurii

Anul trecut, omenirea a infruntat cel mai cald an din istoria ei, a anuntat Organizatia Mondiala de Meteorologie, care avertizeaza ca si in 2017 se vor produce fenomene extreme violente.

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere.

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, in ziua precedenta, francezul Emmanuel Macron a avut o prestatie considerata mai buna intr-o dezbatere electorala cu contracandidatii sai la presedintia Frantei, printre care si liderul anti-european Marine Le Pen.

Sectorul bancar european, in cel mai important avans din ultimele trei saptamani

Actiunile tranzactionate la bursele europene au urcat ieri, indreptandu-se catre cel mai ridicat nivel din ultimele 15 luni, in conditiile in care bancile au consemnat cel mai important avans din ultimele trei saptamani, pe fondul cresterilor de pe pietele obligatiunilor.

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

Cum s-a schimbat viata unui copil care sufera de o boala rara dupa ce a primit un catel. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni (FOTO)

Viata unui copil a fost data peste cap in momentul in care a aflat ca sufera de vitiligo, o boala de piele caracterizata prin depigmentarea pielii. Carter Blanchard are doar opt ani si a sufeit.

Ce actrite romance au reusit sa obtina roluri la Hollywood. Joaca alaturi de cei mai mari actori (FOTO)

La gala Premiilor Gopo, care s-a desfasurat pe 21 martie la Teatrul National, s-au facut remarcate diverse actrite foarte talentate si a fost o surpriza pentru toata lumea faptul ca multe dintre ele au.

Literatura pierde un scriitor de marca: S-a stins din viata unul dintre cei mai mari scriitori ai Estului Europei (FOTO)

Literatura mai pierde un scriitor de marca. Alexandr Kliment, de origine ceha fost disident semnatar al Cartei 77, manifest al drepturilor omului in Cehoslovacia comunista, s-a stins din viata miercuri la.

FOTO: Cine sunt victimele ororii din Londra. Tineri britanici si francezi, in stare grava. Politia Metropolitana a precizat ca ranitii provin din mai multe tari. Patru persoane, printre care un politist si o profesoara, au murit

Patru persoane au murit si alte 40 au fost ranite, in urma atacului terorist care a avut loc, miercuri seara, pe Podul Westminster din Londra. Un politist si o profesoara sunt printre cei care si-au pierdut viata. Un cuplu de romani se afla la locul incidentului, iar femeia se afla in stare critica. Totodata, au fost raniti grav mai multi elevi francezi, care venisera in vacanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )