Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sfatul unuia dintre cei mai excentrici specialisti din cyber-security: Folositi ct mai des VPN, chiar si pe smartphone

Hotnews Hotnews,
 Sfatul unuia dintre cei mai excentrici specialisti din cyber-security: Folositi ct mai des VPN, chiar si pe smartphone

Mike Spicer este un american devenit cunoscut in lumea securitatii informatice fiindca stie sa se faca remarcat plimbandu-se cu un rucsac urias ce are 50 de antene si multe LED-uri verzi. Spicer a fost prezent in toamna trecuta la Bucuresti si va reveni curand la evenimentul DefCamp. intr-un interviu pentru HotNews. ro, la conferinta Black Hat din Las Vegas, Spicer a povestit cum transporta ciudatul rucsac si a dat noi recomandari fanilor diverselor terminale conectate. continuă pe Hotnews

Mentalitatea de start-up, in viziunea unuia dintre cei mai abili antreprenori din lume. A fondat PayPal, a investit in Facebook si LinkedIn

Antreprenor si investitor in companii din tehnologie, Peter Thiel si-a prezentat perspectiva asupra afacerilor aflate la inceput.

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic.

SOC in lumea fotbalului: Miliardarul rus care detine una dintre cele mai tari echipe din Liga Campionilor a fost ARESTAT pentru CORUPTIE! (FOTO)

Cutremur in lumea fotbalului!Proprietarul rus al clubului AS Monaco, Dimitry Rybolovlev, a fost retinut marti de politia din Principat. El este acuzat de acte de coruptie, trafic de influenta si.

Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, ca nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca in partidul lui Victor Ponta, afirmand ca, desi il respecta pe fostul premier, scopul sau nu este sa adere la o.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Simona Halep, jucatoarea cu cei mai multi bani cstigati din tenis n 2018 n circuitul WTA

Romanca Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an la rand pe primul loc in clasamentul WTA, este jucatoarea care a castigat cei mai multi bani in 2018 in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), 7,4 milioane dolari.

Surse: Circa 10.000 de bugetari urmeaza sa fie concediati. Cei mai multi din ANAF, Parlament si de la ministere

Circa 10. 000 de bugetari ar urma sa fie disponibilizati la finele acestui an sau la inceputul lui 2019 pentru a se economisi bani la buget. Cei mai multi oameni ar urma sa plece din ANAF, de la Palatul.

Centrul Judetean de Excelenta Vaslui si-a deschis portile. Cei mai buni elevi din judet pregatiti pentru inalta perfomanta

Centrul Judetean de Excelenta Vaslui si-a deschis sambata, 3 noiembrie, portile pentru viitorii olimpici ai judetului, care in lunile care urmeaza vor beneficia un program intensiv de pregatire. Tinta pentru primul an de activitate este cresterea rezultatelor la olimpiadele nationale si internationale cu cel putin 10%.

Centrul Judetean de Excelenta Vaslui si-a deschis portile. Cei mai buni elevi din judet pregatiti pentru inalta performanta

Centrul Judetean de Excelenta Vaslui si-a deschis sambata, 3 noiembrie, portile pentru viitorii olimpici ai judetului, care in lunile care urmeaza vor beneficia un program intensiv de pregatire. Tinta pentru primul an de activitate este cresterea rezultatelor la olimpiadele nationale si internationale cu cel putin 10%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )