Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digital Top 50 cauta cei mai buni antreprenori din Romania. Premiu de 50.000 euro

Hotnews Hotnews,
 Digital Top 50 cauta cei mai buni antreprenori din Romania. Premiu de 50.000 euro

Investitorii Google, McKinseyCompany si Rocket Internet cauta startup-uri din domenii precum digital si tehnologii cu impact social pentru Digital Top 50 Awards . Inscrierile sunt deschise pana pe 1 aprilie. continuă pe Hotnews

Orasul care investeste peste 100 de milioane de euro in troleibuze, autobuze si tramvaie moderne. Cei mai multi bani provin din fonduri nerambursabile UE

Un oras din Romania achizitioneaza sute de mijloace de transport in comun pentru care va plati peste 100 de milioane de euro. Licitatiile au fost deja lansate pentru 50 de troleibuze, 30 de autobuze electrice si 22 de troleibuze care vor fi luate pe fonduri europene. Alte 85 de autobuze diesel euro 6 vor fi cumparate cu credit bancar.

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Cei mai iresponsabili lideri ai horoscopului. Vezi daca te afli printre ei

Unele zodii sunt mai predispuse sa ia decizii care afecteaza binele comun si care le ofera doar lor avantaje. Iata care sunt cei mai iresponsabili lideri din zodiac! Scorpion Scorpionii isi urmaresc.

Unul dintre cei mai importanti cascadori romani, internat de urgenta in spital. Apel disperat pe Facebook

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai mari cascadori romani, se afla internat la spital si urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala dificila. Pavlovschi este cascador profesionist de 38 de ani, a ab.

Politia Romana cauta solutii mai bune pentru asigurarea continuitatii serviciului, dupa ce s-au semnalat probleme la unele posturi comunale, care nu asigura permanenta

Conducerea Politiei Romane anunta ca se afla in proces de consultare cu unitatile centrale si teritoriale, precum si cu organizatiile sindicale si profesionale, in vederea adoptarii celor mai bune solutii care vor asigura un serviciu politienesc permanent, dar si respectarea drepturilor personalului privind odihna. Decizia vine dupa ce s-au semnalat probleme la unele posturi comunale care, din lipsa de personal, nu au asigurata permanenta in conditii eficiente, scrie News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )