Libnet.ro
UNICEF

01:05

Norvegia a devenit cea mai fericita tara din lume. Romania se afla pe locul 57

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Norvegia a devenit cea mai fericita tara din lume. Romania se afla pe locul 57

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, citat de Reuters. Romania ocupa locul 57 in acest clasament care include 155 de tari. continuă pe Wall-Street Ro

Tragedie pentru cea mai bogata familie din lume: Miliardarul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani

Cel mai varstnic miliardar din lume, David Rockefeller a decedat la varsta de 101 ani, potrivit RT. Nepotul magnatului John D. Rockefeller a murit luni dimineata la domiciliu in timp de dormea, ca.

Topul celor mai fericite tari din lume: Norvegia, pe primul loc, Romania se afla pe locul al 57-lea

Norvegia a depasit Danemarca si ocupa primul loc in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit unui raport oficial publicat luni, ai carui realizatori au indemnat natiunile din lumea intreaga sa stimuleze increderea sociala si egalitatea pentru a ameliora bunastarea cetatenilor lor, scrie News. ro, citand Reuters. Romania ocupa locul al 57-lea in acest clasament ce include 155 de tari.

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit la 101 ani

Cel mai batran miliardar din lume, David Rockefeller, a murit in somn, luni dimineata, la resedinta sa din New York.

Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - Locul 107 ATP

Marius Copil a urcat in aceasta saptamana pe locul 107 in ierarhia ATP, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera. Cu 553 de puncte acumulate, Copil se afla aproape de a patrunde in TOP 100 ATP. Lider se mentine Andy Murray, scotianul fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka. Castigator la Indian Wells, Roger Federer a urcat pana pe locul 6, devansandu-l pe Rafael Nadal.

Cel mai CIUDAT semafor din lume: Este aprins pe culoarea rosie de trei decenii. Explicatia este INCREDIBILA

Cel mai ciudat lucru din orasul german Dresda este un semafor. Acesta nu este orice semafor, ci unul care sta pe culoarea rosie de 28 de ani. El se afla la intersectia a patru strazi si ii obliga pe.

Topul mondial al fericirii: Norvegienii sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se afla romanii

Norvegia este cea mai fericita tara a lumii, detronand Danemarca in Raportul Mondial al Fericirii 2017 al Retelei de Solutii pentru Dezvoltare Durabila SDSN), un program mondial lansat de ONU in 2012, transmite Reuters.

TOP: Universitatile care dau cei mai multi miliardari din lume

Cel putin 70% dintre miliardarii lumii au diploma de licenta, iar 22% au absolvit masteratul, potrivit Wealth-X. Chiar daca diplomele nu sunt obligatorii pentru a avea succes si bani multi, cu siguranta ajuta. Iata topul universitatilor care au cei mai.

Euro se mentine peste 4,56 lei. Leul este moneda cu cea mai slaba evolutie din regiune

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,5627 lei/euro, in scadere usoara, de sub 0,1%, fata de nivelul din sedinta precedenta, in conditiile in care leul continua sa fie moneda din regiune cu cea mai slaba performanta, din cauza ingrijorarilor privind politicile economice si fiscale interne.

Bill Gates, in fruntea topului celor mai bogati oameni din lume! Cine il urmeaza pe miliardar

William Henry Gates al III-lea 61 de ani), cofondatorul Microsoft, continua sa fie pe primul loc pentru al patrulea an consecutiv si al 18-lea in ultimii 22 de ani, cu o avere personala estimata la 86 de.

Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume, gigantii internetului se apropie rapid (Forbes)

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ramane cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului revistei Forbes publicat luni, si care confirma ascensiunea de nestopat a gigantilor internetului, scrie AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )