Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai bun motiv pentru a-ti cumpara un telefon cu Windows 10 Mobile

Playtech Playtech,
Cel mai bun motiv pentru a-ti cumpara un telefon cu Windows 10 Mobile

Fanii jocurilor de Xbox One care vor sa transpunao sesiune de gaming de pe consola pe telefoane cu Windows 10 Mobiles-ar putea sa aiba aceasta optiune in viitorul apropiat. La scurt timp dupa lansarea Windows 10, cei de la Microsoft au fost foarte incantati de o functie ce va permite sa faceti streaming pe PC []. continuă pe Playtech

Ion Cristoiu: Semimaratonul de la Sibiu, cel mai bun prilej pentru Carmen Iohannis sa apara in lume in egari, dintre cei purtati de june cind vor sa dea gata barbatii

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de luni de pe blogul personal despre asa numitele declaratii ale saptamanii trecute. Acesta a fost de acord ca primul loc in ceea ce.

Ion Cristoiu: Semimaratonul de la Sibiu, cel mai bun prilej pentru Carmen Iohannis sa apara in lume in egari, dintre cei purtati de june cand vor sa dea gata barbatii

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de luni de pe blogul personal despre asa numitele declaratii ale saptamanii trecute. Acesta a fost de acord ca primul loc in ceea ce.

Cel mai bun ostropel de pui

Pentru masa de pranz, o farfurie cu ostropel de pui este exact ceea ce ti-ai dorit. Poti servi cu putin vin. Va fi delicios! Nu ai nevoie nici de multe ingrediente si nici de mult timp pentru pregatirea acestui preparat.

Studenta din Arges care a primit la Festivalul de Film din Istanbul premiul pentru cel mai bun documentar. Povestea cu care a imporesionat tanara juriul

Ioana Grigore, o tanara din Pitesti,a impresionat juriul de la Istanbul International Short Film Festival cu un scurtmetraj despre un subiect extrem de delicat bombardamentele NATO din 1999 asupra Belgradului. Studenta la UNATC s-a intors acasa cu unul dintre cele mai ravnite premii.

Actiunile SSIF BRK Financial, in topul cresterilor de la Bursa

Actiunile BRK Financial Group BRK), fosta SSIF Broker, au inregistrat o crestere de 7,84%, in perioada 19-26 mai, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Calatorie de cosmar pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imagini revoltatoare filmate de pasageri!

Calatoria de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume s-a transformat in cosmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansata la apa saptamana trecuta. Desi se asteptau sa fie.

Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

Intreaga Europa asteapta meciul anului dintre Real Madrid si Atletico Madrid, din finala Champions League. Finala reeditata din urma cu doi ani se anunta a fi cel mai tare meci al sezonului, pentru ca.

Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

La Razboieni, in judetul Alba, a devenit operational cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este cea mai mare din orasul Ocna Mures in ultimii 10 ani si va crea circa 50 de locuri de munca.

Cel mai mare curs de resuscitare din Romania. 10.000 de participanti

Peste zece mii de oameni au participat sambata, pe Arena Nationala, la cel mai mare curs de resuscitare, insa, Romania nu a reusit sa doboare recordul stabilit de Germania de 11. 840 de participanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )