Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai frumos traseu din Romania s-a redeschis

Antena3 Antena3,
Cel mai frumos traseu din Romania s-a redeschis

S-a redeschis circulatia rutiera pe Transfagarasan, inclusiv pe sectorul interzis pe timp de iarna, Piscu Negru si Cabana Balea Cascada. Precizam ca pe acest sector este interzisa circulatia. continuă pe Antena3

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS).

UPDATE. Leul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani, pe fondul crizei guvernamentale

Leul s-a depreciat joi cu 2,05 bani 0,45%) in raport cu moneda europeana, care a fost cotata la 4,5872 lei, aceasta fiind ce mai slaba cotatie pentru moneda nationala din ultimii cinci ani, potrivit Agerpres.

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

Cel mai cautat aquapark din Transilvania, luat cu asalt de turisti. Cum se vor elimina cozile de la intrare

La aproape un an de la inaugurare, Aquaparkul Nymphaea din Oradea a devenit cel mai cautat aquaparc de distractie din Transilvania, in detrimentul celor de dincolo de granita, din Ungaria.

Record istoric: Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Cotatia monedei nationale a coborat, joi, la valoarea de 4,5872 lei/euro, pe fondul tensiunilor politice generate de demisia Cabinetului Grindeanu.

Sky is the limit in domeniul aviatiei: cat castiga cel mai bine platit pilot din Romania

Meserie cu risc, insa plina de satisfactii. Asa poate fi caracterizata pe scurt profesia de pilot de aeronave. Iar la capitolul salarii lucrurile stau si mai bine, domeniul transporturilor aeriene numarandu-se printre cele mai bine platite din Romania.

DIN PACATE, O VESTE TRISTA !!! UNUL DINTRE CEI MAI iNDRAGITI ARTISTI DIN ROMANIA TOCMAI A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL !!! (FOTO)

Cantaretul Petre Magdin a suferit un atac cerebral. Se pare ca starea artistului este stabila, darpericolul nu a trecut, din nefericire el intampinand dificultati locomotorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )