Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai cautat aquapark din Transilvania, luat cu asalt de turisti. Cum se vor elimina cozile de la intrare

Adevărul Adevărul,
Cel mai cautat aquapark din Transilvania, luat cu asalt de turisti. Cum se vor elimina cozile de la intrare

La aproape un an de la inaugurare, Aquaparkul Nymphaea din Oradea a devenit cel mai cautat aquaparc de distractie din Transilvania, in detrimentul celor de dincolo de granita, din Ungaria. continuă pe Adevărul

Euro a fost cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 2,05 bani, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, acesta fiind cel mai mare nivel din 3 august 2012 incoace.

Euro, cotat la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat azi un curs de referinta de 4,5872 lei/euro, in crestere cu 0,45% fata de nivelul precedent, cel mai mare nivel din 3 august 2012, pe fondul tensiunilor politice, potrivit News. ro. Miercuri, BNR a afisat un curs de 4,5667 lei/euro. in 3 august 2012, BNR a afisat un curs de 4,6481 lei/euro.

Inflatia din Marea Britanie, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Inflatia din Marea Britanie a accelerat luna mai, ajungand cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, ca urmare a cresterii preturilor jocurilor video, ale laptopurilor si pachetelor de vacanta, potrivit Biroului National de Statistica de la Londra ONS).

UPDATE. Leul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani, pe fondul crizei guvernamentale

Leul s-a depreciat joi cu 2,05 bani 0,45%) in raport cu moneda europeana, care a fost cotata la 4,5872 lei, aceasta fiind ce mai slaba cotatie pentru moneda nationala din ultimii cinci ani, potrivit Agerpres.

Zvonurile spun ca este cel mai potent 911 din istorie. Uite cum arata noul Porsche GT2 RS!

In timp ce altii ar fi ales un salon auto cu traditie, precum Geneva, Frankfurt ori Paris, oficialii Porsche au dezvaluit noul 911 GT2 RS in cadrul celui mai mare eveniment dedicat jocurilor video.

Cel mai puternic antreprenor din Romania: Depopularea tarii ma doare si ma framanta cel mai mult. Infrastructura este vitala, insa zona Moldovei este intr-o cumplita suferinta

Este unul dintre cei mai discreti antreprenori romani, dar si cel mai puternic om de afaceri din Romania. Dragos Paval, presedintele si proprietarul Dedeman, cel mai mare retailer autohton si cel mai mare jucator specializat in bricolaj, spune ca tara.

Cel mai frumos traseu din Romania s-a redeschis

S-a redeschis circulatia rutiera pe Transfagarasan, inclusiv pe sectorul interzis pe timp de iarna, Piscu Negru si Cabana Balea Cascada. Precizam ca pe acest sector este interzisa circulatia.

Record istoric: Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Cotatia monedei nationale a coborat, joi, la valoarea de 4,5872 lei/euro, pe fondul tensiunilor politice generate de demisia Cabinetului Grindeanu.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani

Bitcoin este pe cale sa inregistreze cel mai grav declin saptamanal din ultimii doi ani, dupa ce atins pentru scurt timp un maxim istoric de 3. 000 de dolar pe unitate, relateaza MarketWatch.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )