Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai inalt munte din America de Nord isi schimba oficial numele

Antena3 Antena3,
Cel mai inalt munte din America de Nord isi schimba oficial numele

Cel mai inalt munte din America de Nord isi va schimba numele oficial, printr-un decret al presedintelui Barack Obama. Muntele McKinley, din Alaska, se va numi, si pe hartile administratiei, Denali, asa cum ii. continuă pe Antena3

Obama, vizita istorica in Alaska: De ce schimba numele celui mai inalt munte din America de Nord

Presedintele american Barack Obama va calatori in Alaska, unde va schimba numele celui mai inalt munte al tarii pentru a aduce un omagiu populatiei native a regiunii, dar si pentru a atrage atentia asupra incalzirii globale si schimbarilor climatice. Calatoria lui Obama este una istorica, intrucat este primul presedinte american in exercitiu care a vizitat Alaska, informeaza CNN.

Partenerul de judo al presedintelui Putin si un miliardar rus vor prelua cel mai mare aeroport din tara. Ordinul a fost dat de liderul de la Kremlin

Partenerul traditional din antrenamentele de judo ale lui Vladimir Putin, Arkady Rotenberg, impreuna cu colaboratorul sau miliardar, Alexander Ponomarenko, sunt pe cale sa devina principalii actionari in cel mai mare aeroport rusesc - Sheremetyevo, potrivit unui ordin semnat vineri de liderul de la Kremlin, informeaza The Moscow TImes.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Cel mai poluat loc de pe glob: lacul din Muntii Ural, considerat iadul pe Pamant

Cel mai toxic loc din lume se afla la sud de Muntii Ural, in Rusia, fiind considerata zona cu cea mai mare incarcatura de radiatii radioactive.

Cat de nemultumiti sunt brailenii de felul in care arata cel mai mare parc din oras, dupa ce abia a fost modernizat

La un an dupa ce a trecut printr-un proces de reabilitare in valoare de aproape 10 milioane de lei 100 miliarde de lei vechi n. n. ), Parcul Monument, cel mai mare parc din municipiul Braila, ii nemultumeste pe cei care ii parcurg aleile, din mai multe puncte de vedere.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

Bono, cel mai bogat star pop-rock din lume. Ce avere are cantaretul

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume, gratie actiunilor pe care le detine in compania ce administreaza reteaua de socializare Facebook.

Enel Green Power va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia

Compania italiana Enel Green Power EGP), prezenta si pe piata din Romania, a anuntat luni ca va deveni cel mai mare producator de energie solara din Brazilia dupa ce va investi 600 de milioane de dolari pentru constructia a trei noi parcuri fotovoltaice in aceasta tara, informeaza AFP.

Cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est da in judecata Turcia

OMV, cel mai mare producator de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, a dat in judecata Turcia si pe premierul Ahmet Davutoglu, solicitand despagubiri pentru retragerea din proiectul de constructie a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )