Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai interesant proiect al Google isi ia zborul. Ce planuri au gigantul online si NASA pentru Project Tango

Adevărul Adevărul,
Cel mai interesant proiect al Google isi ia zborul. Ce planuri au gigantul online si NASA pentru Project Tango

Google are cateva proiecte interesante pe care le deruleaza in prezent, dar de departe cel mai fascinant este Tango prin care vrea sa invete telefoanele sa se ghideze precum oamenii. Si anul acesta, proiectul Tango va fi trimis in spatiu. Iata ce vor face acolo. continuă pe Adevărul

Cum va schimba Google viata oamenilor prin Project Tango. Debuteaza in spatiu

Google are cateva proiecte interesante pe care le deruleaza in prezent, dar de departe cel mai fascinant este Tango prin care vrea sa invete telefoanele sa se ghideze precum oamenii. Si anul acesta, proiectul Tango va fi trimis in spatiu. Iata ce vor face acolo.

in vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai mare proiect rezidential din sector, care a reusit sa atraga sute de cumparatori, anul trecut ansamblul rezidential ajungand in top proiecte din Bucuresti, cu vanzari de 350 de unitati locative.

In vizita la cel mai mare proiect rezidential din sectorul 5: ce planuri sunt la Confort Urban Rahova

Sectorul 5 a fost in perioada de boom cel mai ocolit sector din Capitala la capitolul mari investitii imobiliare, inclusiv pe segmentul rezidential. In ciuda auspiciilor negative si a reticentei fata de zona, in Rahova a fost demarat in 2012 cel mai.

Google ofera 100.000 dolari pentru cel mai bun proiect de module pentru Ara

Cu siguranta ati auzit pana acum de project Ara de la Google, un concept care ar putea sa revolutioneze segmentul smartphone-urilor. Daca nu ati aflat de acest proiect Google, Project Ara reprezinta un smartphone complet modular, unde ficare modul in parte poate fi upgradat pe viitor inclusiv componentele interne ca procesorul sau memoria RAM. Smartphone-ul ar trebui sa apara pe piata undeva la inceputul anului 2015 daca toate lucrurile merg cum trebuie. Totusi, ce inseamna un smartphone modular daca nu [].

REVIEW Allview X1 Xtreme - Cel mai bun telefon romanesc isi arata coltii, dar unii nu sunt atat de ascutiti

Acum doi ani nu am fi dat foarte multi bani pe Allview, o firma din Brasov ce producea atunci smarpthone-uri ieftine. Dar anul acesta, brasovenii au facut pasul cel mare. Allview X1 Xtreme e cel mai puternic terminal sub brand romanesc, are 3 GB de RAM si la specificatii tehnice sta langa cele mai bune de pe piata.

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca. Somajul pe termen lung in Romania, aproape 50%

Somerii din Oltenia isi gasesc cel mai greu de munca, peste 60% dintre acestia petrecand perioade de peste 12 luni in somaj, in timp ce, la nivel national, aproape jumatate dintre someri sunt in aceasta.

Cel mai iubit preot al vasluienilor. Parintele Burduja, un sfant al inchisorilor comuniste

Constantin Burduja va ramane pentru vasluieni unul dintre cei mai iubiti preoti, care a slujit cu aceeasi dragoste fata de oameni pana la venerabila varsta de 102 ani. A supravietuit foametei, razboiului, inchisorilor comuniste si de aceea a fost botezat de ceilalti preoti patriarh al Vasluiului. A trecut in nefiinta anul acesta, pe 25 ianuarie, fiind nu doar cel mai indragit preot vasluian, ci si cel cel mai longeviv.

Lira sterlina atinge cel mai ridicat curs din ultimii patru ani

Moneda britanica, lira sterlina, a consemnat ieri, pe pietele externe, cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani, raportat la dolar, dupa ce presedintele Federal Reserve Fed) din SUA, Janet Yellen, a semnalat ca banca centrala americana va mentine politica monetara acomodativa care a depreciat banconta verde.

Victor Ponta: Cel mai important este modul in care sprijinim Moldova, sa nu fie prinsa in conflicte

Premierul Victor Ponta a comentat joi pe marginea unei eventuale unificari a Transnistriei cu Rusia, aratand ca pentru Romania cel mai important e modul in care sprijina Moldova, sa nu fie prinsa in.

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de electricitate

Hidroelectrica a fost anul trecut cel mai mare producator de energie electrica la nivel national, cu o cota de piata de 28,2%, devansand Complexul Energetic Oltenia, care fusese lider pe aceasta piata in anul precedent, arata datele publicate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )