Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai iubit Rege al Romaniei, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, astazi, de la 21.30

Antena3 Antena3,
Cel mai iubit Rege al Romaniei, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, astazi, de la 21.30

Au trecut 70 de ani de cand tanarul Rege al Romaniei ii intoarcea spatele celui mai sangeros Dictator al istoriei - Adolf Hitler. La 70 de ani de la 23 august 1944, Antena 3 ofera Romaniei cel mai frumos cadou:. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Interviu document cu Regele Mihai I, la 70 de ani de cand i-a intors spatele lui Adolf Hitler

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu document realizat de jurnalista Marilena Rotaru cu Regele Mihai I, in august 1994. Am vrut neaparat ca acum, desi.

Sinteza zilei: Patru perspective in cazul condamnarilor in dosarul Trofeul Calitatii

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, patru perspective ale cazului lui Adrian Nastase, eliberat joi seara de la Penitenciarul Jilava. Primele doua se refera la modul in care au fost privite aceste.

Sinteza zilei: Adevarul despre Dinu Patriciu

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii. Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, la Sinteza zilei cu.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

Africa de Sud isi inchide granitele pentru statele cel mai afectate de virusul Ebola

Africa de Sud isi va inchide granitele pentru cetatenii provenind din cele trei tari cel mai afectate de virusul Ebola - Guineea, Liberia si Sierra Leone, scrie AFP. Accesul calatorilor care vin din aceste.

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani. Acesta a fost construit intre Oravita si Bazias, iar prima garnitura a pornit la drum pe 20 august 1854. La inceput a sustinut exporturile de carbune spre Europa occidentala, dar a atras si multi turisti, pentru ca strabatea un peisaj unic. Declinul acestei linii ferate a inceput odata cu ridicare hidrocentralei de la Portile de Fier, informeaza TVR.

Tradeville spune ca bancile cu rezultate financiare slabe au cel mai mare potential. Banca Transilvania? Supraevaluata

Bancile cu scaderi ample ale rezultatelor financiare in ultimele 12 luni sunt cele care au si cel mai mare potential de crestere a cotatiilor pe bursa, considera analistii casei de brokeraj Tradeville.

Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Bellu

Omul de afaceri Dinu Patriciu, care a murit la Londra in data de 19 august, va fi inmormantat in Romania, cel mai probabil la Cimitirul Bellu din Capitala, au declarat, joi, surse apropiate familiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )