Libnet.ro
UNICEF

16:30

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele 5 saptamani

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele 5 saptamani

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l. continuă pe România Liberă

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras.

Romania, tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Romania este tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Importam mult mai mult decat exportam, asa ca suntem singurii care iesim pe minus in schimburile cu Uniunea Europeana din aceasta zona. in.

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

BNR: Indicele ROBOR a explodat. CRESC si RATELE ROMANILOR

Cresc din nou ratele. Indicele ROBOR la trei luni a facut, luni, un salt major. Potrivit BNR, acesta a ajuns la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna. Vineri, ROBOR la 3 luni stagnase la 2,99%. ROBOR la 6.

CEL MAI REDUS NIVEL DIN IANUARIE 2000 Rata somajului in UE - 6,3%, luna trecuta

Rata somajului in Uniunea Europea and 172;na a fost de 6,3% in octombrie, stabila fata de luna precedenta si in scadere comparativ cu 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, pierdute in fata fratilor Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe27% din totalul.

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, puse sub sechestru de fratii Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe22% din totalul.

Indicele ROBOR continua sa creasca. Anuntul BNR despre RATELE ROMANILOR

Indicele ROBOR isi continua cresterea. Marti, BNR anunta ca ROBOR la 3 luni a ajuns la 3,04%. ROBOR la 6 luni a stagnat la 3,12%.

Gala Fotbalului Romanesc: George Puscas, cel mai bun fotbalist Razvan Lucescu, antrenorul anului

George Puscas a fost desemnat, luni, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, fotbalistului anului 2019, iar Razvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Intra in material pentru a afla castigatorii celorlalte premii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )