Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai mare furnizor de energie electrica explica cum aplica reducerile de pret

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare furnizor de energie electrica explica cum aplica reducerile de pret

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, cu peste 3,2 milioane de clienti la nivel national, explica modalitatea prin care aplica reduceri comerciale voluntare de pret penru consumatori. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

Un preot din Satu Mare a comis cel mai mare pacat. Ce au descoperit politistii

Preotul Luczas Lorant a fost gasit fara suflare intr-o locuinta care apartine Bisericii Parohiei Romano-Catolice Sfanta Familie din municipiul Satu Mare. Potrivit politistilor parohul si-ar fi pus capat zilelor cu o curea.

Compania cu cel mai mare procentaj de angajati romi din Romania

HR Director la o mare companie din Occident care vrea sa-si schimbe jobul pentru ca nu mai reuseste sa tina pasul cu obiectivele. imi povesteste:.

Platit regeste in Italia: Man, jucatorul cu al 3-lea cel mai mare salariu la Parma

Nu doar FCSB a dat o lovitura uriasa, prin transferul lui Denis Man la Parma, ci si jucatorul de 22 de ani a facut un mare pas inainte, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar.

Pe cine suni in caz de deranjamente, daca ai schimbat furnizorul de energie electrica. Lista distribuitorilor pe zone

Pe langa tot haosul creat de schimbarea contractelor de energie electrica din piata universala in cea libera, cei consumatorii se lovesc si de o alta problema: pe cine suna in caz de deranjamente daca si-au schimbat furnizorul de energie electrica?.

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat).

Rata medie a somajului a fost de 4,9% in 2020, cu 1% mai mare decat in 2019

Climatul din piata fortei de munca a continuat sa se amelioreze in ultima luna din 2020, rata somajului coborand de la 5,1% in noiembrie la 4,9% in decembrie, cel mai redus nivel din luna martie, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

Google duce cenzura la un alt nivel: cel mai nou motiv pentru care a sters o aplicatie din Play Store

Exista o presiune din ce in ce mai mare pe Google si Apple, din pozitia de administratori ai unor magazine virtuale. Din acest motiv, incep sa se faca greseli si abuzuri. in urma cu.

Retelele de socializare provoaca ingrijorare la cel mai inalt nivel

Puterea tot mai mare pe care au capatat-o retelele de socializare la nivel global a inceput sa provoace ingrijorarea autoritatilor de prim rang.

Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Preturile argintului au urcat luni pana la maximele ultimelor cinci luni, actiunile companiilor miniere de profil au crescut, iar site-urile care vand monede din acest metal pretios s-au trezit coplesite dupa ce micii investitori si-au mutat atentia catre argint, intr-un nou episod al freneziei bursiere care a pus pe jar pietele financiare, transmite Reuters. 32 Cotatia argintului a trecut de 30 dolariuncie pentru prima oara dupa 2013 si este cale sa consemneze cea mai mare scumpire zilnica de dupa 2008. 50 Indicii bursieri europeni au inceput ziua de luni pe plus, revenind dupa cea mai rea saptamana de dupa luna octombrie cu ajutorul actiunilor companiilor miniere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )