Libnet.ro
UNICEF

01:05

Compania cu cel mai mare procentaj de angajati romi din Romania

Adevărul Adevărul,
Compania cu cel mai mare procentaj de angajati romi din Romania

HR Director la o mare companie din Occident care vrea sa-si schimbe jobul pentru ca nu mai reuseste sa tina pasul cu obiectivele. imi povesteste:. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni

Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei. Avertisment crunt pentru oameni. Ce pedepse risca cei care nu respecta aceste reguli. Liderul de la Kremlin a facut anuntul oficial. Vladimir Putin a demascat cel mai mare inamic al democratiei Presedintele rus Vladimir Putin a criticat influenta crescanda a companiilor de socializare din Statele .

Cel mai mare furnizor de energie electrica explica cum aplica reducerile de pret

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, cu peste 3,2 milioane de clienti la nivel national, explica modalitatea prin care aplica reduceri comerciale voluntare de pret penru consumatori.

Cristian Busoi: Am dat startul Revolutiei inovarii si cercetarii in UE. Cu un buget de 95,5 miliarde euro, Horizon Europe, cel mai puternic Program pentru cercetare din lume

Europarlamentarul Cristian Busoi, presedinte al Comisiei pentru Industrie si Cercetare din Parlamentul European anunta lansarea Programului Horizon Europe, cel mai puternic program cercetare si inovare din.

Un preot din Satu Mare a comis cel mai mare pacat. Ce au descoperit politistii

Preotul Luczas Lorant a fost gasit fara suflare intr-o locuinta care apartine Bisericii Parohiei Romano-Catolice Sfanta Familie din municipiul Satu Mare. Potrivit politistilor parohul si-ar fi pus capat zilelor cu o curea.

Platit regeste in Italia: Man, jucatorul cu al 3-lea cel mai mare salariu la Parma

Nu doar FCSB a dat o lovitura uriasa, prin transferul lui Denis Man la Parma, ci si jucatorul de 22 de ani a facut un mare pas inainte, atat din punct de vedere sportiv, cat si financiar.

Buzaul, judetul cu cea mai mare rata a somajului din tara

La inceput de an, judetul Buzau inregistreaza cea mai mare rata a somajului din tara, fiind totodata pe locul doi la capitolul someri neindemnizati. in total, la nivelul judetului sunt circa 13. 500 de someri.

Rata medie a somajului a fost de 4,9% in 2020, cu 1% mai mare decat in 2019

Climatul din piata fortei de munca a continuat sa se amelioreze in ultima luna din 2020, rata somajului coborand de la 5,1% in noiembrie la 4,9% in decembrie, cel mai redus nivel din luna martie, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS).

Cel mai nou centru universitar de stat din Romania, in nord-estul extrem. Ce specializari vor fi infiintate

Botosaniul devine cel mai nou centru universitar, cu facultati de stat, din tara. in municipiul nord-moldav se deschid doua extensii, una a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, dar si a Universitatii de Arte George Enescu.

Romania, o tara de someri: topul localitatilor cu cea mai mare rata de somaj din Romania

Am tot auzit in ultimul an ca pandemia a lasat foarte multi oameni fara un loc de munca. Acum, vedem si niste cifre clare asociate acestui trend ingrijorator. in mod oficial, cand vine.

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2662 seconds )