Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

ADPM ADPM,
Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din sud-estul Europei se deschide in Bucuresti!

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 8 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1. 200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata. continuă pe ADPM

SUA a incheiat anul fiscal cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2019 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sapte ani, in conditiile in care castigurile incasarilor fiscale au fost depasite de cheltuielile mai mari si de cresterea serviciilor datoriilor, relateaza Reuters, scrie Mediafax.

Sfantul Dumitru. Ce nu ai voie sa faci astazi sub nicio forma. E cel mai mare pacat

In calendarul ortodox, pe 26 octombrie este pomenit Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir. De aceasta zi sunt legate multe traditii si obiceiuri. Ce nu ai voie sa faci sub nicio forma? Sfantul Dumitru, Izvoratorul de Mir, 26 octombrie Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximilian Galeriu 284-311) si era fiul .

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Peste 27% dintre cetatenii din Taiwan sustin independenta, cel mai mare procent din ultimii 10 ani (Sondaj MAC)

Un sondaj recent publicat de Mainland Affairs Council MAC), entitate care este responsabila de supravegherea schimburilor care au loc de-a lungul stramtorii care separa Taiwan-ul de China, a dezvaluit ca peste 27% dintre cei chestionati sustin independenta Taiwan-ului, scrie Focus Taiwan.

STUDIU Cine e Alexandru Cumpanasu? Ce cauta romanii pe Google privind alegerile prezidentiale 2019: Cumpanasu suscita cel mai mare interes

Pe Google, Alexandru Cumpanasu este cel mai cautat candidat la alegerile prezidentiale. El si-a capatat notorietatea dupa tragedia de la Caracal, cand nepoata sa de 15 ani, Alexandra Macesanu, a fost rapita si ucisa.

FOTO VIDEO Drama oamenilor care insista sa traiasca la Geamana, langa cel mai mare iaz de steril din Europa

O femeie in varsta de 75 de ani, din Muntii Apuseni, care traieste in apropierea iazului de la Valea Sesei, mai are putin pana ce apa toxica si sterilul ii vor inunda casa.

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1.000 zile. Are loc zilnic la Constanta, din 31 ianuarie 2017

Cel mai longeviv protest de strada din Romania a implinit 1. 000 zile la Constanta. Ca in fiecare seara din 31 ianuarie 2017 incoace, demonstrantii reuniti in grupul Rezistenta Constanta au fost prezenti pe platoul din fata prefecturii, duminica, 27 octombrie.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia a murit in inchisoare

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer, au declarat autoritatile duminica, citate de DPA, scrie Agerpres.

Cel mai faimos ucigas in serie a murit. Trupurile victimelor sale au fost gasite in morminte improvizate intr-o padure

Cel mai cunoscut criminal in serie din Australia, Ivan Milat, condamnat pentru uciderea a sapte turisti, majoritatea din Europa, la inceputul anilor 90, a murit in inchisoare in urma unui cancer terminal, au.

Cel mai bogat om de afaceri din Cehia cumpara PRO TV

Grupul de media Central European Media Enterprises CME), proprietarul PRO TV, a semnat un acord def.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )