Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucuresti

Cu o suprafata de 4. 000 de metri patrati, noul magazin Zara, din AFI Cotroceni, devine cel mai mare din sud-estul Europei. Acesta a fost redeschis la finalul lunii octombrie, consolidand pozitia de lider de piata a mall-ului din Capitala. continuă pe Adevărul

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste.

Euro a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal din acest an

Euro s-a depreciat vineri si a marcat in aceasta saptamana cel mai amplu declin din acest an, la o zi dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa prelungeasca achizitiile de obligatiuni si a semnalat ca va mentine politica monetara ultra-relaxata, transmite Reuters.

Un stick cu date secrete privind aeroportul Heathrow, cel mai mare din Europa, a fost gasit pe strada

Aeroportul Heathrow din Londra a anuntat, duminica, lansarea unei anchete interne dupa ce un stick USB care continea documente confidentiale a fost gasit in plina strada.

Press One: Romania se confrunta cu cea mai mare migratie interna din ultimii 25 de ani

Conform Institutului National de Statistica INS), 389. 000 de oameni si-au schimbat domiciliul dintr-o localitate a Romaniei in alta, tot din Romania, in ultimul an de zile.

Parapsihologul Romulus Popescu: Isus Hristos a fost cel mai mare parapsiholog al lumii

Cunosctul parapsiholog Romules Popescu sustine ca Biblia este plina de exemple ale acestui domeniu. Eu eram foarte aplecat spre lucrurile astea ciudate, fenomenele astea neintelese, dar pe vremea de.

Era cel mai cunoscut jurnalist sportiv din tara sa. Apoi, fiica sa a gasit mai multe mesaje in telefonul tatalui. Barbatul a incercat imediat sa se sinucida

Un celebru jurnalist sportiv irlandez a fost condamnat de instanta la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a abuzat sexual o minora. Totul a iesit la iveala dupa ce una dintre fiicele lui Tom.

A murit Nicolae Tomaziu, cel mai batran supravietuitor al lagarelor comuniste din Romania

Nicolae Tomaziu, ultimul supravietuitor al lagarului de munca de la Canalul Mortii si cel mai batran detinut politic din Romania, a murit joi, 26 octombrie, la varsta de 101 ani. Nicolae.

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

VIDEO 110.000 de persoane au participat la parada gay din Taiwan, cea mai mare din Asia

Circa 110. 000 de persoane au participat, sambata, la parada gay din Taipei Taiwan), care a devenit cel mai important eveniment de acest gen din Asia.

Caz socant in Marea Britanie. O femeie si-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cutit, din gelozie

O femeie si-a ucis sora mai mare in chinuri groaznice din cauza geloziei. Aceasta a injunghiat-o de zeci de ori, lasandu-si sora intr-o balta de sange. Potrivit Daily Mail,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )