Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

România Liberă România Liberă,
Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste. continuă pe România Liberă

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,88%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana.

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra, isi deschide portile-VIDEO

Cel mai mare si mai important eveniment agricol din Romania, targul Indagra isi deschide astazi portile. Editia din acest a targului reuneste peste 530 de companii din 24 de.

E oficial! Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE

Bilantul actualului guvern este negativ pe toata linia. O noua confirmare vine de la Eurostat. Comisia Europeana a publicat marti, 24 octombrie, datele Eurostat care arata ca Romania a incheiat.

Eurostat: Deficitul bugetar al Romaniei - 4,1%, in trimestrul al doilea

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate ieri de Eurostat si citate de News. ro.

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

VIDEO 110.000 de persoane au participat la parada gay din Taiwan, cea mai mare din Asia

Circa 110. 000 de persoane au participat, sambata, la parada gay din Taipei Taiwan), care a devenit cel mai important eveniment de acest gen din Asia.

Caz socant in Marea Britanie. O femeie si-a ucis sora mai mare cu zeci de lovituri de cutit, din gelozie

O femeie si-a ucis sora mai mare in chinuri groaznice din cauza geloziei. Aceasta a injunghiat-o de zeci de ori, lasandu-si sora intr-o balta de sange. Potrivit Daily Mail,.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Cel mai puternic supercomputer ar putea descifra Universul

La Oak Ridge National Labs, expertii construiesc ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic supercomputer din lume sau cel putin din SUA. Construit impreuna cu IBM si alimentat de NVIDIA, Summit va fi operational in 2018. in interiorul uneia dintre camerele Laboratorului National din Oak Ridge ORNL) din Tennessee, cel mai rapid si [].

Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume. Nimeni nu ii poate lua din merite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )