Libnet.ro
UNICEF

01:05

Era cel mai cunoscut jurnalist sportiv din tara sa. Apoi, fiica sa a gasit mai multe mesaje in telefonul tatalui. Barbatul a incercat imediat sa se sinucida

Antena3 Antena3,
Era cel mai cunoscut jurnalist sportiv din tara sa. Apoi, fiica sa a gasit mai multe mesaje in telefonul tatalui. Barbatul a incercat imediat sa se sinucida

Un celebru jurnalist sportiv irlandez a fost condamnat de instanta la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a abuzat sexual o minora. Totul a iesit la iveala dupa ce una dintre fiicele lui Tom. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in T2, mult peste limita permisa

Romania este tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare deficit bugetar in trimestrul doi din acest an, de 4,1% din PIB, reiese din datele publicate de Eurostat. Dintre statele membre, doar tara noastra si Marea Britanie 3,4%) au inregistrat in.

Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE, in trimestrul al doilea din 2017

Tara noastra a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din Produsul Intern Brut PIB), date ajustate sezonier, in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana UE), potrivit datelor publicate astazi de Eurostat.

Date ingrijoratoare: Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II din 2017

Romania a inregistrat un deficit bugetar de 4,1% din PIB in trimestrul al doilea al acestui an, cel mai mare din Uniunea Europeana, arata datele Eurostat, citate de stirileprotv. ro. Dupa.

Eurostat - Romania, cel mai mare deficit bugetar din UE in trimestrul II: 4,1%

Comisia Europeana estimeaza ca Romania a incheiat trimestrul II din 2017 cu un deficit de 4,1%, cel mai mare din Uniunea Europeana, potrivit datelor corectate cu variatiile sezoniere care au fost publicate marti de Eurostat.

E oficial! Romania are cel mai mare deficit bugetar din UE

Bilantul actualului guvern este negativ pe toata linia. O noua confirmare vine de la Eurostat. Comisia Europeana a publicat marti, 24 octombrie, datele Eurostat care arata ca Romania a incheiat.

A murit Nicolae Tomaziu, cel mai batran supravietuitor al lagarelor comuniste din Romania

Nicolae Tomaziu, ultimul supravietuitor al lagarului de munca de la Canalul Mortii si cel mai batran detinut politic din Romania, a murit joi, 26 octombrie, la varsta de 101 ani. Nicolae.

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai PUTERNIC PASAPORT din lume. Nu este vorba de cel al SUA!

Toata lumea vrea sa il aiba! Care este cel mai puternic pasaport din lume. Nu este vorba de cel al SUA! Acest tip de pasaport este dorit de tot mai multe persoane pentru ca este catalogat ca fiind cel mai.

Cel mai puternic supercomputer ar putea descifra Universul

La Oak Ridge National Labs, expertii construiesc ceea ce se asteapta a fi cel mai puternic supercomputer din lume sau cel putin din SUA. Construit impreuna cu IBM si alimentat de NVIDIA, Summit va fi operational in 2018. in interiorul uneia dintre camerele Laboratorului National din Oak Ridge ORNL) din Tennessee, cel mai rapid si [].

Ianis Stoica, cel mai tanar marcator din istoria FCSB

Intrat pe teren in partea secunda a meciului cu cu Sanatatea Cluj, Ianis Stoica a devenit cel mai tanar marcator din istoria FCSB.

Fondurile destinate Armatei trebuie folosite in cel mai eficient mod

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este important ca fondurile destinate inzestrarii armatei sa fie folosite in cel mai eficient mod, iar Guvernul, conducerea Ministerului Apararii Nationale si conducerea Armatei Romaniei au obligatia de a-si asuma aceasta responsabilitate, precizeaza Adminsitratia prezidentiala, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )