Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu. Suntem in pericol, dar intram ca prostii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu. Suntem in pericol, dar intram ca prostii

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora. continuă pe Adevărul

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

Cel mai mare parc din Focsani, reabilitat cu 3 milioane de euro

Primaria Focsani urmeaza sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare.

Cel mai mare oras subteran te lasa cu gura cascata: cum l-au facut in antichitate

Desi ne place sa credem ca ne cunoastem foarte bine istoria si intelegem cum functionau lucrurile in urma cu cateva mii de ani, unele descoperiri ne arata contrariul. Arheologia este o.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

Romania a avut al treilea mare deficit de cont curent din UE in toamna lui 2019

Tarile membre UE cu cel mai mare deficit de cont curent in trimestrul al treilea al anului trecut au fost Marea Britanie 23,9 miliarde euro), Franta 4,1 miliarde euro) si Romania 3,6 miliarde euro), potrivit datelor publicate luni de Eurostat si citate de Agerpres. Conform acestor date, in perioada iulie-septembrie 2019, un numar de 17 state membre UE au inregistrat un excedent de cont curent, pe primele locuri fiind Germania 63,2 miliarde euro), Olanda 19,3 miliarde euro) si Italia 17,3 miliarde euro), in timp ce alte 10 state membre, printre care si Romania, au inregistrat deficit de cont curent iar un singur stat membru a avut contul curent in echilibru.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Doi veri din Romania, despartiti in timpul Holocaustului, reuniti dupa 75 de ani: E asa bine sa te vad dupa atatia ani (VIDEO)

Timp de 75 de ani, Morris Sana a trait cu convingerea ca varul si cel mai bun prieten al sau, Simon Mairowitz era mort. Sana, in varsta de 87 de ani si Mairowitz, in varsta de 85 de ani, au plans de bucurie cand s-au reunit in Israel, in octombrie 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )