Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

UPDATE FOTO VIDEO Japonia, lovita de cel mai mare taifun din ultimele decenii: doi morti, noua disparuti, peste 80 de raniti

Taifunul Hagibis, unul dintre cele mai puternice care au lovit vreodata Tokyo, a paralizat sambata capitala Japoniei, fortand milioane de oameni sa ramana in case si facand ca strazile sa fie goale. Doua persoane au murit, rauri s-au revarsat si s-au inregistrat daune semnificative, relateaza Reuters.

Raport OLAF: Romania, cele mai multe fraude cu fonduri europene in domeniul agriculturii, in 2018. Este pe primul loc la capitolul documente false

Romania a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare in perioada 2014-2018 si ocupa locul doi, dupa Polonia, dupa criteriul valorii fraudelor raportate, arata un document de lucru al Oficiului UE Anti-Frauda OLAF). Doar anul trecut, Romania a raportat cele mai multe fraude in domeniul agriculturii, alaturi de Italia, iar Bucurestiul este pe primul loc la capitolul documente falsificate.

VIDEO O jumatate de milion de euro pentru 10 case, la Vaideeni. Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa, in imagini senzationale

Peste 450 de voluntari din Romania, Statele Unite ale Americii, Canada, Turcia sau Noua Zeelenda au muncit zi de zi, timp de o saptamana, pentru a ajuta 10 familii sinistrate din Valcea.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Ungaria: Cea mai mare infrangere politica a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere polit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )