Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare site de intalniri online ia apararea Facebook: Si noi facem experimente pe utilizatorii nostri

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare site de intalniri online ia apararea Facebook: Si noi facem experimente pe utilizatorii nostri

In urma cu cateva saptamani, Facebook a relevat faptul ca a facut un experiment psihologic pe o serie de utilizatori, starnind un val de reactii negative din partea internautilor. Acum, cei de la OK Cupid, cel mai mare site de online-dating din lume, iau apararea cercetatorilor de la Facebook. continuă pe Adevărul

VIDEO Experienta Electric Castle, cel mai mare festival din Romania, condensata intr-un film spectaculos de 12 minute

Pentru cei care nu au reusit anul acesta sa ajunga la cel mai mare festival din Romania, Electric Castle, organizatorii au condensat experienta de neuitat intr-un video de 12 minute. Filmuletul a strans in 24 de ore 12. 000 de vizualizari.

Cel mai ieftin telefon de la Microsoft si 5 motive pentru care este perfect pentru bugete mici

Nokia Lumia 530 este cel mai ieftin telefon pe care Microsoft il lanseaza cu Windows Phone. Compania a alcatuit o lista cu 10 lucruri pe care telefonul le face foarte bine, dar noi am reduce-o la cinci lucruri esentiale pentru care l-ai cumpara. Pe site-ulConversations al Nokia exista o lista cu cele mai importante calitati ale Nokia Lumia 530. Este cel mai nou si mai ieftin model cu Windows Phone 8. 1, castiga in lupta cu cele mai multe modele ieftine [].

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc: aproximativ 95.000 de turisti

Sfarsitul saptamanii trecute a fost cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc de cand a inceput sezonul estival, cand aproximativ 95. 000 de turisti s-au aflat la mare, precizeaza presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin.

Asociatia Litoral: Aproximativ 95.000 de turisti pe litoralul romanesc, in weekend-ul trecut, cel mai aglomerat din acest sezon

Aproximativ 95. 000 de turisti s-au aflat la mare, la sfarsitul saptamanii trecute, fiind cel mai aglomerat weekend de pe litoralul romanesc, de la inceputul sezonului estival, sustine presedintele Asociatiei.

Creatorul jocului E.T., ingropat pentru ca a fost un esec, numeste cel mai prost joc din lume

Numele Howard Scott Warshaw poate nu iti spune mare lucru, dar in anii 80 acest om a lansat E. The Extraterestrial, jocul care avea sa ramana in istorie drept cel mai prost. Warshaw spune ca n-a fost atat de prost, dar are si el un joc de premiat cu acest titlu. Filmul E. regizat de Steven Spielber a avut un succes imens, iar Atari a vrut sa profite de asta si a lansat joculE. The Extraterestrial. in 1982, a reusit sa [].

China va deveni cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, devansand SUA

China ar putea depasi SUA pana in 2016, devenind cea mai mare piata din lume de calatorii in interes de afaceri, datorita majorarii exporturilor si a incetinirii inflatiei, se arata intr-un comunicat publicat ieri de Global Business Travel Association GBTA), transmite Bloomberg.

INSCOP: Primariile, Armata, Biserica si NATO - institutiile in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii acorda cea mai mare incredere primariilor - din sfera institutiilor politice, Armatei - din cea a institutiilor executive, Bisericii - din sfera institutiilor sociale sau private si NATO - din sfera institutiilor internationale, potrivit unui sondaj INSCOP.

Profitul Rosneft, mai mare de cinci ori fata de anul trecut

Compania petroliera Rosneft, cea mai mare din Rusia, si-a majorat de cinci ori profitul in trimestrul al doilea, in ritm anual, in conditiile in care nu s-a mai confruntat cu pierderile din fluctuatiile de curs valutar care au afectat-o anul trecut.

INCOME: Cel mai bogat SAT din lume

Stim cu totii ca, cel mai des, viata la sat nu presupune tocmai un confort sporit sau un trai indestulat. Chinezii ne contrazic insa. Pentru ca, im mod absolut paradoxal, ei au cel mai bogat SAT din lume, unde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )