Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare spital din Prahova cauta director. Pensionarii nu au dreptul sa participe la concurs

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Prahova cauta director. Pensionarii nu au dreptul sa participe la concurs

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti organizeaza concurs pentru ocuparea postului de manager al unitatii medicale. Examenul este organizat in luna august. continuă pe Adevărul

CEL MAI SCAZUT NIVEL DIN ULTIMII 27 ANI: China - crestere economica de 6,2%, in trimestrul al doilea

Produsul Intern Brut al Chinei a inregistrat, in trimestrul al doilea, un avans de 6,2%, cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, in conditiile in care cererea atat acasa cat si peste hotare a scazut din cauza disputelor comerciale cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

AB InBev renunta la cea mai mare listare din acest an

Anheuser-Busch InBev NV a anuntat ca nu va merge mai departe cu planificata listare la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific - Budweiser Brewing Company APAC Ltd - in ceea ce ar fi fost cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, transmite Reuters.

Vacanta unui tanar de 23 de ani i-a transformat viata in cel mai mare cosmar. S-a dat intr-un tobogan dintr-un parc de distractii, iar acum ar putea ramane paralizat pe viata

Viata unui tanar britanic a fost schimbata pentru totdeauna de o activitate aparent distractiva. David Briffaut, in varsta de 23 de ani, se afla intr-un parc acvatic de distractii din Benidorm,.

Marea Britanie: Cel mai mare ritm de crestere al salariilor din ultimul deceniu

Majorarea salariilor din Regatul Unit a fost cu mult peste asteptari in perioada martie - mai 2019, .

Cel mai mare risc cand vine vorba de aerul conditionat este aparitia unei infectii respiratorii. Reguli pentru cardiaci pe timp de canicula

Daca pentru majoritatea oamenilor vara este sinonima cu vacanta si relaxarea, pentru persoanele cu boli de inima acest anotimp pune probleme in plus. Mai ales daca temperaturile de afara cresc foarte mult.

Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Multi oameni nu inteleg drumul pe care merge educatia in Romania. Si nici nu au cum sa inteleaga. Daca nu ai lucrat vreodata in business, ca sa VEZI si sa SIMTI cum se pune problema, e foarte greu de inteles ce este gresit. Si, mai mult de atat, daca persisti sa mergi paralel cu drumul, fiind convins ca mergi pe drumul bun, e si mai greu sa intelegi cealalta Romanie, cea care se chinuie sa produca plusvaloare.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

VIDEO Dacii, romanii si ielele au ocupat Magura Uroiului, la Dacfest, cel mai mare festival dedicat stramosilor nostri

Magura Uroiului, un loc cu o semnificatie aparte pentru istoria romanilor, a fost ocupata la sfarsit de saptamana de daci, romani, sarmati si de alte triburi care au stapanit in Antichitate teritorii din actuala Romanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )