Libnet.ro
UNICEF

13:01

Cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal a fost deschis la Cluj. Ce servicii ofera unitatea medicala moderna

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal a fost deschis la Cluj. Ce servicii ofera unitatea medicala moderna

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam au deschis la Cjuj Napoca, in parteneriat, cel mai mare spital privat de cardiologie din nord-vestul Romaniei. continuă pe Adevărul

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Spitalul Monza si Centrele de Excelenta ARES deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din Ardeal (VIDEO)

Spitalul Monza, Centrele Ares si CardioTeam isi unesc fortele si deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul tarii, la Cluj Napoca. Spitalul va functiona in parteneriat cu medici de elita din.

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Orban demasca jocul lui Dragnea: Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Ludovic Orban sustine ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace. Liderul PNL promite un audit extern la companiile din portofoliul.

Orban: Cand PNL va ajunge la guvernare va face un audit la companiile care fac parte din Fondul Suveran, cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace

Liberalii promit un audit extern la companiile din portofoliul Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, fond despre care liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca este cel mai mare jaf pus la cale de PSD de la revolutie incoace.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

Cel mai vechi spital din judetul Ialomita se modernizeaza. Unitatea medicala din Tandarei, reabilitata cu 11 milioane de lei

Autoritatile locale din Tandarei au in plan modernizarea spitalului orasenesc, una dintre cele mai vechi unitati medicale din judetul Ialomita.

Cel mai mai mare targ de joburi in IT debuteaza maine la Cluj

Cel mai mare eveniment de recrutare din IT, Targul de Cariere IT, debuteaza vineri, 15 martie, la BT Arena din Cluj. in cadrul evenimentului va fi o conferinta axata pe inteligenta artificiala cu vorbitori din tara si strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )