Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca zilnic

Antena3 Antena3,
Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca zilnic

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut dramatic. continuă pe Antena3

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

El este MISTERIOSUL fondator al FACEBOOK-ULUI CHINEZESC! A devenit cel mai bogat om din China cu o avere de

Ma Huateng, seful Tencent, o retea sociala considerata alternativa Facebook-ului, este cel mai bogat om din China. Averea acestuia a crescut de peste doua ori anul trecut, la 47 de miliarde de dolari. Huateng, .

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

Cum POZEAZA Carina, cea mai SEXY asistenta din lume! A iNCINS imaginatia tuturor barbatilor! Imagini INTERZISE cardiacilor ( FOTO)

Carina Linn are doar 23 de ani si este considerata cea mai sexy asistenta medicala din Taiwan. Ea ar putea rivaliza cu orice fotomodel celebru, contul sau de Instagram fiind urmarit de peste 180. 000 de persoane,.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

Previziunile lui Bill Gates. Ce crede al doilea cel mai bogat om din lume despre criptomonede, evolutia tehnologica si ce hobby-uri are

Bill Gates, cofondatorul companiei de tehnologie Microsoft Corporation si al doilea cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 91 de miliarde de dolari, a participat, recent, la o sesiune de intrebari si raspunsuri organizata pe platforma online Reddit.

Cel mai bun 11 din Liga 1 Betano

In cateva zile vor incepe playoff-ul si playout-ul Ligii 1 Betano. Dupa sezonul regulat stim care sunt favoritele la titlu, cine are sanse mici sa ramana in primul esalon, dar si care au fost surprizele si dezamagirile campionatului. Cum arata, insa, cel mai bun 11 al campionatului?.

Care este smartphone-ul cu cel mai bun display din lume

Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa te uiti atunci cand cumperi un smartphone este displayul din dotare. Anul 2017 a insemnat lansarea unui nou trend, atunci cand am asistat la introducerea ecranelor cu aspect 18:9, iar 2018 pare ca va continua in aceeasi nota.

Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex.

Topul judetelor unde se castiga cel mai bine

Bucurestenii sunt cel mai bine platiti din toata tara! Salariile angajatilor din Capitala au ajuns la 3. 116 de leinet in 2017. Pe urmatoarele locuri in topul zonelor cu cele mai mari salarii din 2017.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )