Libnet.ro
UNICEF

21:00

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

Antena3 Antena3,
FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

Faze tari: Cele mai ciudate 10 obiceiuri sexuale din lume; Anuntul care bulverseaza intreaga planeta. Pe teritoriul Angliei exista baze extraterestre secrete...; Apocalipsa zombie, ultimul studiu al brazilienilor

Asa arata cea mai frumoasa felina din lume: pisica cu doua fete. O tanara din Franta este fericita stapana a celei mai simpatice pisicute din lume. Cum isi pierd fetele din Malawi virginitatea. Straniul ritual de imperechere care presupune plata unui barbat in varsta pentru sex.

Razvan Burleanu e cel mai bun adminstrator sportiv din lume sub 40 de ani! Lumea fotbalului rade de ineptia lui Stoichita

In dorinta de a ridica osanele sefului sau, Mihai Stoichita a declarat ca Razvan Burleanu, presedintele FRF, este cel mai bun administrator sportiv din lume la categoria sub 40 de ani.

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Facebook opreste cel mai suparator experiment din ultimul deceniu, dupa ce numarul stirilor false a crescut

Facebook renunta la unul dintre cele mai suparatoare experimente din ultimul deceniu. in octombrie, Facebook a anuntat ca va face un test in sase tari Bolivia, Cambodgia, Guatemala, Serbia, Slovacia .

Care este smartphone-ul cu cel mai bun display din lume

Unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie sa te uiti atunci cand cumperi un smartphone este displayul din dotare. Anul 2017 a insemnat lansarea unui nou trend, atunci cand am asistat la introducerea ecranelor cu aspect 18:9, iar 2018 pare ca va continua in aceeasi nota.

Decizia luata de cea mai buna handbalista din nationala Norvegiei ale carei poze nud au circulat pe internet

Nora Mork, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a fost victima unor hackeri care i-au extras din telefonul personal mai multe poze nud, raspandindu-le apoi pe internet.

Miss Badante 2018 la Roma: Cea mai frumoasa romanca din domeniul asistentei batranilor (FOTO, VIDEO)

Anisoara Avacaritei, in varsta de 41 de ani, a castigat finala Concursului Miss Badante Colf 2018 la Palacavicchi din Roma. Romanca lucreaza in domeniul asistentei batranilor in Italia si a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )