Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai nou film al lui Radu Jude, Aferim!, a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin

Hotnews Hotnews,
 Cel mai nou film al lui Radu Jude, Aferim!, a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin

Cel mai nou film al lui Radu Jude, 'Aferim!', va fi proiectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin, care se desfasoara intre 5 si 15 februarie, informeaza un comunicat citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Creatorii Mortal Kombat X ne arata cel mai nou trailer [VIDEO]

Mortal Kombat X este un titlu care pare foarte atragator si care va atrage fanii seriei prin acelasi continut incredibil de agresiv si sangeros. Mai sunt doar cateva luni pana pe 14 aprilie, data de lansare a noului Mortal Kombat X pentru Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 si PC. Pentru a incerca [].

Am condus cel mai nou membru al familiei de SUV-uri Lexus! NX300h arata grozav si ofera o economie spectaculoasa de carburant

Pe scurt, NX este cea mai noua creatie Lexus si este disponibil acum si pe piata noastra. Este un SUV premium de dimensiuni compacte si un rival direct pentru modele precum BMW X3, Audi Q5, Mercedes-Benz GLK si Volvo XC60.

Filmul Aferim, regizat de Radu Jude, a ajuns in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin (VIDEO)

Un film romanesc e in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin. Coproductia Aferim, regizata de Radu Jude, a fost selectata alaturi de alte pelicule din Italia, Marea Britanie sau Statele Unite. Un alt.

Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Grupul Renault vinde peste 20 de modele pe plan mondial, iar in 2014 cel mai vandut a fost Duster care s-a apropiat de 400. 000 de unitati, arata datele grupului. Fara modelele Dacia, Renault nu ar fi putut raporta un an atat de bun vanzari, iar Logan si Sandero au prins top 5 la vanzari in cadrul grupului.

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosferaa NOAA).

Olguta Vasilescu: Ponta este cel mai bun prim-ministru. Si-a respectat toate promisiunile electorale

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu exista motive pentru schimbarea conducerii partidului, adaugand ca Victor Ponta este cel mai bun premier al Romaniei de la Revolutie. Sper din.

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

NASA: 2014, cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), potrivit AFP.

Atacantul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol din campionatul Spaniei in acest sezon (VIDEO)

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala editie din Primera Division, anunta cotidianul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )