Libnet.ro
UNICEF

07:45

Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Hotnews Hotnews,
 Duster a fost cel mai bine vandut model Groupe Renault la nivel mondial in 2014. Logan si Sandero au prins top 5

Grupul Renault vinde peste 20 de modele pe plan mondial, iar in 2014 cel mai vandut a fost Duster care s-a apropiat de 400. 000 de unitati, arata datele grupului. Fara modelele Dacia, Renault nu ar fi putut raporta un an atat de bun vanzari, iar Logan si Sandero au prins top 5 la vanzari in cadrul grupului. continuă pe Hotnews

Ce artisti au castigat, oficial, cel mai bine in 2014

Reprezentantii CREDIDAM au anuntat care sunt artistii care au castigal cel mai bine, legal, in 2014, in urma difuzarilor pieselor lor pe diverse canale.

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosferaa NOAA).

STUDIU: 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2014 a fost cel mai calduros an inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA).

NASA: 2014, cel mai calduros an inregistrat vreodata la nivel global

Anul 2014 a fost cel mai calduros inregistrat la nivel global de la inceputul masuratorilor de temperatura in 1880, au anuntat, vineri, NASA si Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), potrivit AFP.

Cel mai usor ultrabook din lume, lansat de LG

Pentru ca produsele acompaniate de superlative absolute se vand mai bine, LG a anuntat cel mai usor ultrabook din toate timpurile. Desi cei de la LG s-ar putea sa nu fie primii care va vin in minte atunci cand vorbiti de sisteme portabile cu specificatii impresionante, cea mai recenta lansare a lor ar putea reprezenta [].

Cel mai nou film al lui Radu Jude, Aferim!, a fost selectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin

Cel mai nou film al lui Radu Jude, 'Aferim!', va fi proiectat in competitia oficiala a Festivalului de Film de la Berlin, care se desfasoara intre 5 si 15 februarie, informeaza un comunicat citat de Agerpres.

SUA: Europa sa integreze mai bine musulmanii

Barack Obama, presedintele Statelor Unite, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata alaturi de premierul britanic David Cameron, ca recomanda Europei sa integreze mai bine comunitatea musulmana.

Barack Obama recomanda Europei sa integreze mai bine comunitatea musulmana

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a recomandat Europei, intr-o conferinta de presa organizata alaturi de premierul britanic David Cameron, sa integreze mai bine comunitatea musulmana. Principalul.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division (video)

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division si al cincilea din istoria acestui campionat in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Eibar. Golul sau a fost foarte important, pentru ca meciul s-a terminat 1-1. In acelasi meci, fostul stelist Piovaccari a primit cartonas rosu. Iata imaginile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )