Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Primarul celei mai prospere comune din Romania, dat afara din PSD: Am fost exclus noaptea, ca hotii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primarul celei mai prospere comune din Romania, dat afara din PSD: Am fost exclus noaptea, ca hotii

Primarul Gheorghe Damian, cunoscut pentru ca este in fruntea comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara si unde oamenii se bucura de toate utilitatile, a fost exclus oficial din PSD. continuă pe Hotnews

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

FLOAREA-DE-COLT. Misterul celei mai interzise flori din lume

FLOAREA-DE-COLTIntalnita in Romania pe stancile aproape inaccesibile omului din Muntii Vrancei, Muntii Bucegi, Muntii Fagarasului, Muntii Maramuresului, Rodna, Obcinele Bucovinei, Masivul Ceahlau, Retezat,.

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman.

Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de la Indian Wells California), competitie din categoria Premier Mandatory,.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

VIDEO Succesul Castelului Bran, cel mai profitabil obiectiv turistic din Romania, chiar daca statul roman nu l-a vrut. Noutati pentru vizitatori: un tunel secret

Castelul Bran a atins un milion de vizitatori in 2017 si a facut peste 3 milioane de euro profit. Este singurul obiectiv turistic din Romania unde numarul turistilor straini il depasete pe cel al romanilor.

PRIMA CASA 2018. Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR va acorda credite de peste un miliard de lei prin noul plafon alocat pentru Prima Casa, potrivit unui comunicat al bancii, care anunta ca a primit 511 milioane de lei in cadrul noii editii.

VIDEO Cel mai performant primar de comuna din Romania, exclus oficial din PSD: M-au dat afara noaptea ca hotii

Cel mai performant primar de comuna din Romania, Gheorghe Damian, a fost exclus oficial din PSD. Primarul din Ciugud afirma ca decizia a fost luata noaptea ca hotii si a fost un troc pus la cale de presedintele interimar al organizatiei PSD Alba, in schimbul votului pentru demiterea fostului premier, Mihai Tudose.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa (VIDEO)

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )