Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai popular joc de la Nokia ajunge pe iPhone si e mai ieftin decat un telefon

Playtech Playtech,
Cel mai popular joc de la Nokia ajunge pe iPhone si e mai ieftin decat un telefon

La cate jocuri sunt disponibile acum pe telefoane, e putin probabil ca asteptai asa ceva. Dar a venit si, ei bine, e cat de cat placut sa ai un moment de nostalgie. Ca sa intelegi. continuă pe Playtech

Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a murit la 82 de ani Cum a devenit urmasul unor bancheri ai Imperiului Otoman cel mai bogat om din Brazilia

Joseph Safra, un finantist brazilian cu origini libaneze, a murit la varsta de 82 de ani, acesta fiind cel mai bogat om din Brazilia si cel mai bogat bancher din lume, relateaza Reuters si Globo.

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca .

Cel mai bogat bancher din lume, Joseph Safra, a murit la varsta de 82 de ani

Joseph Safra, un finantist nascut in Liban, care a devenit cel mai bogat bancher din lume dupa ce a construit un imperiu international din tara sa de adoptie, Brazilia, a murit la varsta de 82 de ani, relateaza Financial Times, preluat de Mediafax.

FiImul Colectiv a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film

FilmulColectiv, lansat la aproape cinci ani de la tragedia care a curmat viata a zeci de tineri,a fost desemnata cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film,.

Colectiv, de Alexander Nanau, a fost ales cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film

Colectiv, in regia lui Alexander Nanau, a fost desemnat sambata seara cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film, in cadrul unei ceremonii desfasurate online din cauza pandemiei si dominata de filmul danez Another Round, de Thomas Vinterberg.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )