Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai popular motor diesel Mercedes-Benz atrage un recall pentru 18 modele. 1.800 de autovehicule din Romania sunt afectate

Hotnews Hotnews,
 Cel mai popular motor diesel Mercedes-Benz atrage un recall pentru 18 modele. 1.800 de autovehicule din Romania sunt afectate

Motorul turbo diesel Mercedes-Benz cu cod 651, care are o capacitate cilindrica de 2. 143 centrimetri cubi cc) genereaza o rechemare in service majora, pentru 18 modele ale marcii. Problemele se refera la intinzatorul de lant al distributiei motorului. Iata lista completa cu masini vizate de rechemarea in servic, pentru piata romaneasca. continuă pe Hotnews

Cel mai sigur telefon avea o slabiciune: de ce erau utilizatorii vulnerabili in fata atacurilor

Blackphone, considerat de unii cel mai sigur telefon din lume, a avut pana de curand o slabiciune care le permitea hackerilor sa decriptezemesajele. Despre Blackphone se spunea la un moment dat ca ar fi cel mai sigur telefon din lume. in ciuda acestui lucru, inca de anul trecut s-a putut observa clar ca telefonul are [].

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai.

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Cel mai mare scandal sexual din istoria Bisericii Catolice a Spaniei: Zece preoti si doi laici sunt anchetati intr-un dosar de pedofilie

Zece preoti si doi laici sunt anchetati in Spania pentru implicarea lor intr-un dosar de pedofilie de care Papa s-a declarat ingrijorat dupa ce a fost alertat de o victima, scrie AFP, care noteaza ca este cel mai grav scandal de aceasta natura care afecteaza biserica catolica spaniola.

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Contrabanda cu tigarete a ajuns in 2014 la 15,9% din piata, cel mai ridicat nivel din 2011

Piata neagra a tigaretelor a crescut, anul trecut, la 15,9% din totalul pietei, de la 13,7% in 2013, atingand cel mai ridicat nivel mediu anual din 2011, potrivit studiului Novel Research, iar producatorii de profil explica evolutia prin lipsa unei strategii fiscale coerente pe termen lung.

Horia Georgescu: Raportul MCV, cel mai bun din existenta ANI

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a declarat pentru B1TV ca raportul MCV din acest an este cel mai bun din existenta ANI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )