Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Antena3 Antena3,
Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din. continuă pe Antena3

Euro coboara la cel mai redus nivel al ultimilor 11 ani in fata dolarului dupa victoria extremei stangi din Grecia

Moneda euro a coborat la cel mai scazut nivel in fata dolarului in ultimii 11 ani din 2003 incoace) imediat dupa anuntul venit din Grecia, unde extrema stanga a castigat alegerile. Euro se tranzactiona in aceasta dimineata la 1,1- 1,12 dolari, iar perechea EUR-CHF se tranzactiona la paritatea de 0. 98, motivele acestei evolutii fiind legate de viitorul tot mai incert al Europei, desi e foarte posibil ca acestt nevel al tranzactionarii euro sa fie doar reactia la cald fata de rezultatul electoral din Grecia, situatia de acum fiind diferita fata de cea din 2011, cang Grecia risca sa intre in incapacitate de plata. In ultimii doi ani, bancile europene si-au limitat expunerea asupra economiei elene, iari politicile aplicate de Uniunea Europeana permit gestionarea riscului de neplata a datoriei.

Cel mai sigur telefon avea o slabiciune: de ce erau utilizatorii vulnerabili in fata atacurilor

Blackphone, considerat de unii cel mai sigur telefon din lume, a avut pana de curand o slabiciune care le permitea hackerilor sa decriptezemesajele. Despre Blackphone se spunea la un moment dat ca ar fi cel mai sigur telefon din lume. in ciuda acestui lucru, inca de anul trecut s-a putut observa clar ca telefonul are [].

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

Conducerea BNR la cel mai inalt nivel, convocata la Comisia Buget-Finante pentru a da explicatii privind modul in care s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, pentru sedinta de miercurea viitoare, conducerea BNR la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cum s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii a avut cu bancile comerciale si la ce solutii s-au angajat acestea, scrie Mediafax. Va rog sa inaintam o adresa Bancii Nationale prin care conducerea BNR sa se prezinte miercurea viitoare in fata Comisiei cu un raport asupra modului cum s-a implicat in aceasta actiune problema creditelor in franci elvetieni - n. r. ), ce discutii a avut cu bancile care au dat credite in franci elvetieni si cu ce solutii au venit acestea. Sa ne spuna daca Banca Nationala face inlesniri in rezolvarea problemei dintre clienti si banci, s-a adresat colegilor Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Comisiei Buget-Finante-Banci din Camera Deputatilor, inainte de inceperea sedintei, care s-a amanat din lipsa de cvorum.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

Cel mai bine pazit secret al lui Nicolae Ceausescu. Apare TOTUL in actele oficiale

In urma cu 26 de ani, Nicolae Ceausescu era omagiat cu mare fast pe 26 ianuarie cu ocazia implinirii varstei de 71 de ani, insa nu aceasta era data lui de nastere. Cel mai.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Cel mai mare scandal sexual din istoria Bisericii Catolice a Spaniei: Zece preoti si doi laici sunt anchetati intr-un dosar de pedofilie

Zece preoti si doi laici sunt anchetati in Spania pentru implicarea lor intr-un dosar de pedofilie de care Papa s-a declarat ingrijorat dupa ce a fost alertat de o victima, scrie AFP, care noteaza ca este cel mai grav scandal de aceasta natura care afecteaza biserica catolica spaniola.

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )