Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai puternic motor Ford 1.0 EcoBoost, de 140 Cai Putere, a ajuns si in Romania, pe Fiesta

Hotnews Hotnews,
 Cel mai puternic motor Ford 1.0 EcoBoost, de 140 Cai Putere, a ajuns si in Romania, pe Fiesta

Modelele Ford Fiesta Black Edition si Ford Fiesta Red Edition sunt disponibile si in Romania, cu cea mai puternica versiune a motorului 1. 0 EcoBoost, 140 Cai Putere CP), avand un pret de pornire de 16. 000 euro cu TVA 12. 903 euro fara TVA). Pe modelul Fiesta motorul 1. 0 EcoBoost produs la Craiova si Koln are versiuni de putere de 100 CP, 125 CP si, mai nou, aceasta de 140 CP, care nu se mai regaseste deocamdata pe niciun alt model. continuă pe Hotnews

Cel mai vechi smartphone din lume, PIESA DE MUZEU la 20 de ani de la lansarea sa pe piata

Cel mai vechi smartphone din lume va fi expus la Muzeul Stiintelor din Londra, Marea Britanie, la 20 de ani de la lansarea sa pe piata, scrie independent. co. uk. in 1994, acest telefon inteligent al IBM Simon.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume. Nu o sa ghicesti cati ani are

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

Cel mai impermeabil telefon din lume: Sony Xperia M2 Aqua

Sony a prezentat astazi la nivel european Sony Xperia M2 Aqua, cel mai mic si mai ieftin telefon rezistent la apa. Pe langa acest lucru, terminalul are nivelul cel mai bun de impermeabilitate.

Africa de Sud isi inchide granitele pentru statele cel mai afectate de virusul Ebola

Africa de Sud isi va inchide granitele pentru cetatenii provenind din cele trei tari cel mai afectate de virusul Ebola - Guineea, Liberia si Sierra Leone, scrie AFP. Accesul calatorilor care vin din aceste.

Cel mai iubit Rege al Romaniei, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, astazi, de la 21.30

Au trecut 70 de ani de cand tanarul Rege al Romaniei ii intoarcea spatele celui mai sangeros Dictator al istoriei - Adolf Hitler. La 70 de ani de la 23 august 1944, Antena 3 ofera Romaniei cel mai frumos cadou:.

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani

Cel mai vechi traseu feroviar din tara noastra aniverseaza 160 de ani. Acesta a fost construit intre Oravita si Bazias, iar prima garnitura a pornit la drum pe 20 august 1854. La inceput a sustinut exporturile de carbune spre Europa occidentala, dar a atras si multi turisti, pentru ca strabatea un peisaj unic. Declinul acestei linii ferate a inceput odata cu ridicare hidrocentralei de la Portile de Fier, informeaza TVR.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )