Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sibiu: Cel mai mare focar de COVID-19 din judet, de la inceputul pandemiei. 40 de persoane de la un camin de batrani privat sunt infectate

B1 B1,
Sibiu: Cel mai mare focar de COVID-19 din judet, de la inceputul pandemiei. 40 de persoane de la un camin de batrani privat sunt infectate

Focar de COVID-19 la un camin de batrani privat dinjudetul Sibiu. 40 de persoane, dintre care9 angajati si 31 varstnici au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Pana acum, in. continuă pe B1

Geneva va avea cel mai mare salariu minim din lume

Geneva va introduce un salariu minim de aproape 3. 800 de euro pe luna - venit minim care ar urma sa fie cel mai mare din lume. Locuitorii orasului Geneva au aprobat masura ca urmare a semnalelor ca saracia legata de Covid-19 este in crestere in orasul elvetian, relateaza The Guardian.

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile si transportul public prezinta cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca din analizele autoritatilor reiese clar ca riscul cel mai mare de de contractare a COVID-19 a fost la nunti si la botezuri, la care nu s-au respectat re.

EXCLUSIV Amanta lui Giovanni Becali i-a transformat viata intr-un cosmar dupa ce i-a indeplinit cel mai mare vis. Rasturnare de situatie!

Celebrul impresar refuza sa plateasca pensia alimentara de 87. 000 euro pentru baiatul pe care il are cu o fosta amanta, cu care se judeca de aproape de un deceniu Are un fiu de 18 ani dintr-o relatie extraconjugala La inceputul anilor 2000, o tanara extrem de frumoasa, Aida Giurumescu, sustinea ca este amanta lui Giovanni .

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

Pacientii cu cel mai mare risc in urma Covid-19 pot fi identificati dupa nivelul de oxigen din sange

Hemoglobina este proteina din globulele eritrocitare care este responsabila de transportarea oxigenu.

Ciolacu: Am dublat votul politic la Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare Vom avea cel mai mare numar de alesi locali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca informatiile pe care le-a primit in urma votului din tara confirma ca PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este pe primul loc la votul politic si in Capitala. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, liderul social-democrat spune ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

Este cel mai mare matematician, dar nu a existat vreodata. Cum e posibil?

Cand Nicolas Bourbaki a aplicat la Societatea Americana de Matematica in anii 1950, era deja unul dintre cei mai influenti matematicieni ai timpului sau. Publicase articole in reviste.

Opt cutremure puternice in Marea Egee, in mai putin de 24 de ore. Cel mai mare seism a avut 5,6 grade

O serie de opt cutremure puternice s-aprodus in Marea Egee incepand de sambata seara. Sase dintre acestea au avut magnititudini mai mari de 4, insa cel mai puternic a.

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

UPDATE Focar COVID-19 in cel mai mare spital din Salaj. Mai multe cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Autoritatile au declarat initial ca sase medici si asistente medicale au fost diagnosticati cu COVID-19, ulterior ele anuntand ca este vorba despre 10 cadre medicale si personal auxiliar si patru pacienti.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )