Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai SCUMP loc de parcare din lume: Unde se afla si care este suma INIMAGINABILA platita de un om de afaceri

B1 B1,
Cel mai SCUMP loc de parcare din lume: Unde se afla si care este suma INIMAGINABILA platita de un om de afaceri

Criza locurilor de parcare duce la cresterea aberanta a tarifelor. Protestele violente care zguduie de cinci luni Hong Kong-ul nu au impiedicat un om de afaceri sa plateasca aproape un milion de dolari pentru. continuă pe B1

Autismul l-a transformat in geniu: cine este cel mai tanar student la Oxford din toate timpurile

De cele mai multe ori, un copil care sufera de autism este o sursa de stres semnificativa pentru parintii sai. Nu a fost insa cazul lui Joshua, ale carui particularitati de geniu combinate cu atusim au fost confirmate de la o varsta foarte frageda. Exista multe forme de autism in lume, unele mai greu de .

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Anca Dumitra a pus mana pe un rol aparte fata de ceea ce a putut sa joace pana acum. Celebra actrita din las Fierbinti a fost distribuita intr-o drama care va urma sa fie difuzata pe postul britanic BBC. Ce personaj deocheat interpreteaza? Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti Frumoasa actrita din .

Cel mai lung Black Friday din acest an aduce reduceri de pana la 80%. Cand se da start cumparaturilor

Pentru editia Black Friday din acest an, pe rafturile fizice si virtuale ale unuia dintre cei mai cunoscuti retaileri din Romania vor fi disponibile peste 100. 000 de televizoare, 65. 000 de telefoane, 300. 000 de electrocasnice mari si mici, precum si sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule si unelte sau fitness.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Cel mai lung zbor fara oprire din lume, testat cu succes: Aeronava unei companii australiene a decolat de la New York, cu destinatia Sydney (VIDEO)

O companie aeriana australiana a incheiat cu succes testul celui mai lung potential zbor comercial fara oprire din lume. Aeronava a pornit de la New York, cu destinatia Sydney, si a zburat fara oprire aproape.

Topul celor mai bune scoli gimnaziale din Capitala: Unde este cel mai bine sa iti inscrii copilul sa invete

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurestia a dat publicitatii clasamentul celor mai bune scoli gimnaziale din Capitala, dupa criteriile de performanta. Acesta a suferit mai multe modificari importante.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )