Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune scoli gimnaziale din Capitala: Unde este cel mai bine sa iti inscrii copilul sa invete

B1 B1,
Topul celor mai bune scoli gimnaziale din Capitala: Unde este cel mai bine sa iti inscrii copilul sa invete

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurestia a dat publicitatii clasamentul celor mai bune scoli gimnaziale din Capitala, dupa criteriile de performanta. Acesta a suferit mai multe modificari importante. continuă pe B1

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia.

Topul celor mai periculoase celebritati online in 2019

Compania de securitate online McAfee a publicat topul celor mai periculoase celebritati online in anul 2019, iar primul loc este ocupat de actrita americana Alexis Bledel, star al serialului Gilmore Girls.

Studiu: Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Topul celor mai profitabile firme

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii va creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor specialistilor KeysFin.

Sofer de 16 ani, goana nebuna pe strazile din Capitala, cu politia pe urme

Un sofer minor a provocat politia la o urmarire nebuna pe strazile din Capitala. Adolescentul a profitat de faptul ca proprietarul unei dube i-a lasat cheile sa-i curete masina si a plecat la o plimbare prin.

Raspunsul surprinzator al unui tanar din Capitala cand este intrebat despre cartile pe care le-a citit: Sincer, n-am ce face cu ele

Reprezentantii unei librarii au adus cartile in mijlocul legumelor si fructelor din Piata Obor, din Capitala, pentru a incuraja romanii sa citeasca, scrie stirileprotv. ro. Suntem pe ultimul loc in Europa.

Mostenirea celor mai cumpliti razboinici din stepele Asiei. Au adus in Europa moartea, distrugerea si praful de pusca

Invazia mongola din secolul al XIII-lea a scuturat din temelii continentul european. Pe de o parte, a adus moarte, distrugere si boli. De cealalta parte, a creat o punte intre Europa si Asia. Locuitorii actualului teritoriu al Romaniei au fost si ei afectati de invazia nimicitoare.

Amenintare cu bomba la sediul unei banci din Capitala: Angajatii au fost evacuati(FOTO, VIDEO)

UPDATE:Amenintarea cu bomba de la o sucursala a BCR de pe Calea Victoriei din Bucuresti a fost falsa, iar persoana care a facut anuntul a fost identificata. Amenintare cu bomba la sediul unei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )