Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai scump magazin din lume. Locul unde o pijama costa 2.500 de dolari

Antena3 Antena3,
Cel mai scump magazin din lume. Locul unde o pijama costa 2.500 de dolari

Cum dezvolti un concept de magazin in care clientul sa se simta onorat ca isi poate cumpara o pijama cu 2. 500 de dolari?Rodeo Drive este una dintre cele mai faimoase strazi din lume. Aflata la intersectia. continuă pe Antena3

Cel mai scump Surface Book are un pret absurd

Daca ati dezvoltat o obsesie pentru cel mai nou sistem portabil Microsoft, pretul pentru Surface Book-ul cu configuratia de top va va vindeca. Vanzarile de PC-uri continua sa scada cu o viteza ametitoare de la an la an, dar se pare ca exista in continuare amatori de sisteme high-end. in orice alte conditii ar fi [] Cel mai scump Surface Book are un pret absurd Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Daca ati fost un fan al primelor jocuri din seria Guitar Hero, veti indragi cu siguranta noul Guitar Hero Live. Versiunea de iOS este insa un pic cam scumpa. Dupa o serie de trailere si speculatii, cei de la Activision au lansat prima lor versiune de Guitar Hero Live. Noul joc din serie va fi [] Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Vezi aici cum arata cel mai mic parc din lume

Cel mai mic parc din lume acopera o suprafata de 0,292 metri patrati. Da, ati citit bine! Micul parc se afla in mijlocul unei intersectii din Portland, Oregon, SUA. Parcul se numeste Mill Ends si,.

O noua metoda de imbogatire printre romani: aurul rosu, cel mai scump condiment din lume. Un kilogram costa 40.000 de euro!

Au inceput sa apara primele fire de sofran pe terenurile unei cooperative din comuna Bustuchin, din judetul Gorj. Mai multi fermieri s-au asociat si sper sa infiinteze cea mai mare plantatie de sofran din.

Dor Geta Popescu ataca un nou record. Va fi cea mai tanara persoana din lume care va escalada varful Ojos del Salado

Dor Geta Popescu 12 ani) va pleca luna viitoare in expeditie pe Ojos del Salado 6. 893m), cel mai inalt vulcan din America de Sud. Daca va ajunge in varf va stabili un nou record mondial de varsta 12 ani si sase luni). Vechiul record ii apartine chiar surorii ei Crina Coco Popescu care avea 14 ani cand a urcat pe munte.

Turneul Campioanelor Singapore 2015: meciuri LIVE, analize, istorie, TOTUL despre cel mai ravnit trofeu de TENIS

Turneul Campioanelor ajunge, la Singapore, la editia cu numarul 45, una la care Simona Halep va fi principala favorita, in lipsa liderului WTA Serena Williams. Desfasurata intre 25 octombrie - 1 noiembrie, competitia va fi un regal de tenis, la care vor participa cele mai bune jucatoare din lume.

Pe ce loc se situeaza romanii in topul celor mai prosti soferi din lume

Trafic haotic, soferi care nu respecta regulile de circulatie sau politistii rutieri, infrastructura deplorabila, toate acestea au contribuit la realizarea unui clasament al celor mai slabi soferi din lume, dar si al unui top in care se regasesc cei mai buni dintre automobilisti. Soferii romani figureaza pe lista neagra, alaturi de confratii din Ecuador si Indonezia.

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )