Libnet.ro
UNICEF

11:01

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro. continuă pe Hotnews

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Focar de coronavirus la cel mai mare spital din Vaslui! 16 angajati au fost infectati

Un focar de coronavirus a fost inregistrat la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, unde 16 angajati au fost infectati cu noul coronavirus.

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Un miel rasa Texel a devenit cea mai scumpa oaie din lume dupa ce a fost vandut pentru aproape 368. 000 de lire la o licitatie din Scotia, relateaza BBC.

624 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare record sumbru inregistrat in Republica Moldova

624 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate pe parcursul zilei de astazi, 26 august, in Republica Moldova, acesta fiind al doilea cel mai mare anti-record fixat. Sapte oameni s-au stins din viata, bilantul deceselor asociate noului coronavirus ajungand la 967, transmite IPN.

VIDEO Louisiana se pregateste pentru cel mai puternic uragan din istoria sa: Vant de 240 kmh, apa va ajunge la 65 km in interiorul uscatului

Uraganul Laura ar putea deveni cea mai puternica furtuna care loveste coasta statului american Louisiana, lucru ce urmeaza sa se intample in primele ore ale zilei de joi, cu -potrivit mpeteorologilor - valuri de furtuna mortale, transmite Reuters.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )