Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai simpatic avion din lume, Beluga XL, a inceput oficial sa zboare

Adevărul Adevărul,
Cel mai simpatic avion din lume, Beluga XL, a inceput oficial sa zboare

Unul dintre cele mai asteptate avioane din industria aeronautica, Airbus Beluga XL, a intrat oficial in serviciu, efectuand primul zbor pe 9 ianuarie. continuă pe Adevărul

Real Madrid, detronata - Barcelona este cel mai bogat club din lume, cu un nou record de incasari

FC Barcelona a stabilit un nou record in fruntea ultimului clasament al cabinetului de audit financiar Deloitte, bazat pe veniturile obtinute in sezonul 20182019 de catre cele mai bogate cluburi profesioniste de fotbal, stabilind chiar un ecart istoric fata de a doua clasata, marea rivala Real Madrid, informeaza AFP.

CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME rupe internetul cu POZE NECENZURATE! Barbatii AU iNNEBUNIT cand au aflat CE VARSTA ARE! Nu se poate... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Gina Steward este supranumita cea mai sexy bunicuta din lume! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA La doar 49 de ani, australianca face mii de euro.

Quique Setien: Ieri ma plimbam pe langa vaci, azi antrenez cei mai buni jucatori din lume

Ieri ma plimbam pe langa vaci in satul meu, acum ma aflu aici sa antrenez cei mai buni jucatori din.

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

Raport ingrijorator: CANABISUL ramane cel mai consumat drog din Romania

Canabisul a fost ti in anul 2019 cel mai consumat drog din Romania, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor pe 2019, elaborat de Agentia Nationala Antidrog ANA). Dintre toate drogurile.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Francul elvetian, la cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7798 leieuro, in cr.

Cel mai mare parc din Focsani, reabilitat cu 3 milioane de euro

Primaria Focsani urmeaza sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare.

Eroul Zilei. Andrei Margeloiu, declarat cel mai bun student in Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar in Romania nu a fost apreciat pentru performantele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )