Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai spectaculos fenomen al muzicii clasice romanesti incheie a saptea editie

Adevărul Adevărul,
Cel mai spectaculos fenomen al muzicii clasice romanesti incheie a saptea editie

Alexandru Tomescu ne demonstreaza in fiecare an ca muzica clasica poate umple cu usurinta salile de concert. Tot el ne arata mereu ca succesul si performanta nu sunt doar atributele sportului, ci si ale muzicii clasice. A batut toate recordurile, de la repertorii tabu la numarul impresionant al publicului care ii asculta fiecare concert. continuă pe Adevărul

Studiu IRES: Fotbalul, cel mai iubit sport in Romania; Simona Halep, locul patru in clasamentul celor mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES, cel mai iubit sport si cel mai vizionat in Romania este fotbalul. Urmeaza gimnastica si tenisul de camp. Nadia Comaneci si Gica Hagi sunt vazuti drept cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Nasterile au ajuns la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial

Nasterile au ajuns in 2013 la cel mai mic nivel de dupa al Doilea Razboi Mondial, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Ministerul Sanatatii trebuie sa reia programul de fertilizare in vitro, prin care au fost adusi pe lume peste 350 de copii, a declarat profesorul dr. Radu Vladareanu, transmit sursele din presa.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Pretul minereului de fier a scazut vineri, in China, la cel mai redus nivel din 2012 pana in prezent, in conditiile in care in portul Qingdao din tara asiatica se deruleaza o ancheta privind finantarea din domeniu, care ar putea afecta cererea pentru aceasta materie prima, in contextul unui surplus global.

Cel mai usor smartphone din lume, doar 100 de grame

Firma Indiana XOLO va lansa cel mai usor smartphone din lume care va cantari doar 100 de grame. Potrivit Neowin, compania va comunica lansarea a doua noi smartphone-uri XOLO Windows Phone pe 16 iunie. Noul XOLO va.

Cel mai recent videoclip al cantaretului Psy a depasit 50 milioane de vizionari pe YouTube la sase zile de la lansare

Cel mai nou videoclip lansat de artistul sud-coreean Psy, la melodia Hangover, a adunat peste 50 de milioane de vizualizari pe Youtube, la doar sase zile de la lansare. Sambata la ora 16. 00 locala 08.

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, gasit de cercetatorii americani

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, care ar putea sa contina o cantitate de apa de trei ori mai mare decat volumul total al oceanelor terestre, se afla ascuns la o adancime de cateva sute de kilometri sub scoarta planetei noastre, afirma cercetatorii americani, citati de theguardian. com.

Tramvaiele Imperio, productia cu cel mai mic consum energetic din lume

Compania Astra Vagoane Calatori va lansa productia de tramvaie Imperio, care ar avea cel mai mic consum energetic din lume, pentru fiecare dintre cele sase garnituri livrate Primariei Arad profitul fiind unul simbolic, de un leu, a afirmat actionarul.

Cel mai 4x4 din Romania, a XIII-a editie

Kia Sportage a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Nissan Qashqai.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )