Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai tanar primar din Suceava, despre cum a convins alegatorii: Nu le-am promis nici apa, nici canalizare, nici gaz

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar primar din Suceava, despre cum a convins alegatorii: Nu le-am promis nici apa, nici canalizare, nici gaz

Parwusor TicuEzekiel Beltic are doar 26 de ani si a castigat functia de primar al orasului Salcea, obtinand mai multe voturi decat cei 7 contracandidati ai sai la un loc. Ezekiel a demonstrat ca la alegerile locale conteaza mai mult omul decat partidul. Tanarul nu a mai facut politica pana acum si a candidat din partea unui formatiuni politice fara notorietate. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Emil Boc,cel mai longeviv primar din istoria Clujului. Ce spun analistii ca ii asteapta pe clujeni in continuare

Emil Boc a castigat al cincilea mandat, la finalul caruia va deveni cel mai longeviv primar al Clujului, batand recordul lui Geza Szvacsina, cel care a condus orasul timp de 15 ani in urma cu un secol. Care sunt explicatiile la ce ar trebui sa se astepte clujenii de la acest mandat.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Klaus Iohannis: PNL a obtinut un scor istoric. Felicitari! Sunteti azi cel mai mare partid din Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatul PNL la alegerile locale este unul istoric. Seful statului a precizat ca numarul mare de primarii si consilii castigate de liberali demonstreaza ca ro.

STUDIU BOSTON CONSULTING GROUP: Asigurarile - al patrulea cel mai afectat sector la nivel global in contextul pandemiei

Industria asigurarilor a fost al patrulea cel mai afectat sector din economie, fiind depasit doar de hoteluri si agrement, banci si energie.

Maramures are cel mai tanar presedinte de Consiliu Judetean: pe liberalul Ionel Bogdan, in varsta de 33 ani

Sefia Consiliului Judetean Maramures a fost castigata de candidatul PNL, Ionel Bogdan. Acesta l-a invins la voturi pe principalul contracandidat, Gabriel Zetea, care a condus timp de patru ani judetul Maramures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3055 seconds )