Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai trist pronostic pentru situatia cazurilor din Romania: cand vom reintra in starea de urgenta

Playtech Playtech,
Cel mai trist pronostic pentru situatia cazurilor din Romania: cand vom reintra in starea de urgenta

Numarul de cazuri de coronavirus depistate in Romania in ultima saptamana a crescut semnificativ de la o saptamana la alta. Acum, un nou studiu atrage atentia asupra momentului in care. continuă pe Playtech

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

Romania, cel mai mare pret la energie electrica din regiune

Pretul energiei electrice din Romania era duminica cel mai mare din regiune, iar importurile se ridi.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

De Ziua Aviatiei, mai multe surprize pentru parasutele preferate din partid

De Ziua Aviatiei, liderii sensibili ai formatiunilor politice din Romania si baronii locali au oferi.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Spitalul Victor Babes din Timisoara a ajuns in situatia dificila de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu SARS-CoV-2 (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca unitatea medicala a ajuns in situatia de a nu mai avea loc pentru pacientii infectati cu noul.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Orban: Cel mai probabil marti va fi sedinta de guvern pentru modificarea Hotararii privind starea de alerta, pentru a putea lupta eficient cu pandemia Ce spune despre cel mai negru scenariu

Hotararea de guvern privind prelungirea starii de alerta in Romania va fi modificata cel mai probabil in sedinta de marti a Guvernului, urmand sa fie completata cu prevederile din legea modificata in Parlament si votata vineri seara de Senat dupa decizia Curtii Constitutionale, a declarat luni premierul Ludovic Orban. intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din luna august, Orban nu a dat un raspuns concret, spunand din nou ca autoritatile nu vor sa introduca noi restrictii.

Cel mai scump film al Netflix, confirmat: cine joaca in Gray Man si cand se lanseaza

Bugetul Netflix pentru productii originale a explodat in ultimii ani, iar trendul va continua si in anii urmatori, odata cu lansarea The Gray Man. Bugetul pentru cel mai scump film produs de.

Cel mai lung summit UE din ultimii 20 de ani. Planul de relansare post-COVID incinge spiritele la Bruxelles. Ministru francez: miza, prezenta printre marile puteri

Batalia pentru bani din cadrul UE, disputata intre Olanda si Austria pe de o parte, Franta si Germania pe de alta parte, s-a prelungit la patru zile, cu o noua reuniune la varf organizata luni dupa-amiaza. Este vorba de cel mai lung summit din ultimii 20 de ani.

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )