Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Romania, cel mai mare pret la energie electrica din regiune

România Liberă România Liberă,
Romania, cel mai mare pret la energie electrica din regiune

Pretul energiei electrice din Romania era duminica cel mai mare din regiune, iar importurile se ridi. continuă pe România Liberă

Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica

Aproximativ 100 de angajati au fost confirmati pozitiv cu COVID-19. Cel mai mare producator de carne de porc din Romania si-a suspendat activitatea. Noi probleme in Romania. Cel mai mare producator de carne de porc, focar de coronavirus. S-a inchis fabrica Abatorul Freidorf din Timisoara, divizia carne proaspata si-a suspendat temporar activitatea. Dupa implementarea unui program .

Aproape 100 de angajati de la cel mai mare combinat de prelucrare a carnii din Romania, infectati cu coronavirus

Un numar de 93 de persoane de la cel mai mare combinat de procesare a carnii din Romania, Smithfield, din judetul Timis, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, astfel ca s-a decis suspendarea activitatii timp de o saptamana, transmite Mediafax.

Partidul Ecologist solicita ministrului Virgil Popescu sa intervina pentru reglementarea pretului la energie electrica. Marius Necula: Din exportator net, Romania a ajuns sa importe energie electrica din Ungaria

Partidul Ecologist Roman PER) a anuntat, prin vocea prim-vicepresedintelui Marius Necula, ca solicita de urgenta ministrului Economiei, Virgil Popescu, sa intervina pentru reglementarea pretului la energie.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

Record ciudat: ar putea fi cel mai mare joc din istorie. De ce se vinde pe 10 DVD-uri

In 2020, majoritatea jocurilor sunt descarcate de pe internet, legal sau nu. Daca nu ai insa o conexiune rapida la internet, unii dezvoltatorii opteaza in continuare la jocuri pe disc.

VIDEO Distractie la maxim in cluburile din cel mai mare complex studentesc clujean

Zeci de tineri s-au distrat ignorind masurile de siguranta recomandate de autoritati in mai multe cluburi de pe strada Piezisa, aflata in zona celui mai mare complex de camine studentesti din oras.

Volkswagen vine cu cea mai mare revolutie din industria auto: ce planuri are gigantul

Volkswagen e cel mai mare producator auto al lumii. Acum, isi adapteaza strategiile astfel incat sa-si pastreze pozitia dominanta si-n vremurile dificile pe care le traverseaza.

Se deschide cel mai mare restaurant libanez din vestul tarii. Amenajarea conceptului a depasit 2 milioane de euro

Restaurantul Fenice Palas Mediterranean Lebanese este singurul restaurant din Timisoara dispus pe patru niveluri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )