Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste astazi 35 de ani. 15 MILIOANE de oameni l-au vazut la cinema

Antena3 Antena3,
Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste astazi 35 de ani. 15 MILIOANE de oameni l-au vazut la cinema

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste azi 35 de ani. Nea Marin miliardar, singura comedie regizata de maestrul Sergiu Nicolaescu a adunat de-a lungul anilor aproape 15 milioane de spectatori. continuă pe Antena3

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres.

Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Cea de-a 48-a finala a Campionatului de Fotbal American, care s-a desfasurat duminica noapte, a stabilit un nou record, devenind cel mai urmarit program din istoria televiziunii din Statele Unite ale Americii, dupa cum informeaza The Hollywood Reporter.

Un vames roman a fost otravit de cel mai de temut traficant de cocaina din Europa, dupa ce a aflat ca este ofiter sub acoperire

Cel mai temut traficant de cocaina din Europa a ordonat moartea unui vames din Constanta. Adevarul a iesit la iveala la trei ani, dupa ce cadavrul romanului a fost gasit pe o plaja bulgareasca. Anchetatorii.

The New York Times elogiaza un festival de film romanesc.

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este considerat o comoara a evenimentelor cinematografice din orasul american, alaturi de New York Film Festival, scriu jurnalistii de la The New York Times, potrivit Mediafax. Este destul de usor sa critici sau sa lauzi optiunile de organizare si eforturile de publicitate ale Film Society of Lincoln Center. ) Dar, apoi, exista comori anuale precum Film Comment Selects, Festivalul Making Waves: New Romanian Cinema si maretul .

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este o comoara

Festivalul de Film Romanesc Making Waves: New Romanian Cinema este considerat o comoara a evenimentelor cinematografice din orasul american, alaturi de New York Film Festival, scriu jurnalistii de la The New York.

HOT! Simona Nae se distreaza K P Beat, in cel mai recent videoclip! Vezi aici cum arata!

Energie, culoare si dansuri pasionale in cel mai recent videoclip al Simonei Nae. K P Beat este un party-starter excelent.

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

Cel mai bun curs leu-euro din acest an

Moneda nationala s-a apreciat semnificativ in prima parte a sesiunii interbancare de marti, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4589 lei/euro, cu 3,46 bani mai redus, ajungand astfel la cel mai redus nivel de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )