Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Simona Nae se distreaza K P Beat, in cel mai recent videoclip! Vezi aici cum arata!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Simona Nae se distreaza K P Beat, in cel mai recent videoclip! Vezi aici cum arata!

Energie, culoare si dansuri pasionale in cel mai recent videoclip al Simonei Nae. K P Beat este un party-starter excelent. continuă pe Devorator Monden

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste astazi 35 de ani. 15 MILIOANE de oameni l-au vazut la cinema

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste azi 35 de ani. Nea Marin miliardar, singura comedie regizata de maestrul Sergiu Nicolaescu a adunat de-a lungul anilor aproape 15 milioane de spectatori.

Un vames roman a fost otravit de cel mai de temut traficant de cocaina din Europa, dupa ce a aflat ca este ofiter sub acoperire

Cel mai temut traficant de cocaina din Europa a ordonat moartea unui vames din Constanta. Adevarul a iesit la iveala la trei ani, dupa ce cadavrul romanului a fost gasit pe o plaja bulgareasca. Anchetatorii.

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

Cel mai bun curs leu-euro din acest an

Moneda nationala s-a apreciat semnificativ in prima parte a sesiunii interbancare de marti, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4589 lei/euro, cu 3,46 bani mai redus, ajungand astfel la cel mai redus nivel de.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Politic Show: Sondaj de opinie CSOP. Traian Basescu, din nou locomotiva electorala; Pe cine vrea PSD sa promoveze in postul de comisar european; Romania premierilor: Care a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei

Grupul PPDD de la Senat s-a desfiintat oficial. Iovescu: Haideti sa spunem Tatal Nostru. Antonescu: Suntem la demisii, nu la rugaciuni. Daniel Funeriu: Basescu e cel mai bun premier pe care Romania nu l-a avut. Inca. Daniel Funeriu, 42 de ani, fost ministru al Educatiei si fost.

Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Cotatia futures a cafelei Arabica si-a continuat ieri cresterea, pe piata americana, inregistrand astfel cel mai important avans din ultimii cinci ani, pe fondul secetei din Brazilia - cel mai mare cultivator si exportator mondial de profil.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )